Chat 17

Sta tebe brine sta mene interesuje ,covjek me pitao (mikser) i ja mu sazeto rekao . Ko ja kad bi rekao: sta koga briga sta tebi upada u oci.
Обзиром да ја нешто такво нисам написао, одакле си ти схватио да ме је брига која су твоја интересовања?

Да ли и у свакодневном животу, у причи са људима из своје околине, не чујеш шта ти у ствари говоре, већ имаш своју интерпретацију онога шта су ти рекли?

Пошто веома често видим то код тебе на форуму, када дискутујемо нешто, да знаш да иде на живце.

Docek studenata u Zavlaci.
0643d44f2190d644a97cd0911265b9ee.jpg
3edd7af03d2b6490599ef4d7c3e3229e.jpg
aa7405c78985690e91c717d3e54c0a63.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ne bih da mračim ali mi treba da shvatimo nismo u stanju da napravimo normalnu državu i da je ovo naš maksimum. To nam je što nam je. Svaki čovek koji ima priliku da ode preko ne treba da razmišlja ni sekunde jer ovde nikad bolje biti neće.
To je priviđenje....jer vlast želi da nas ubedi u to...
i ide joj od ruke jer su sve obesmislili...
Jednom malom delu ljudi cveta u ovakvom sitemu...žive holivudski život
A ostali...neki su svesni svoje pozicije a neki misle da se drze jos dobro....
dok ne dođu na red...
Uglavno što rekao predsenik...nema predaje...ovu decu moramo do kraja podrzati i pomoći

To je priviđenje....jer vlast želi da nas ubedi u to...
i ide joj od ruke jer su sve obesmislili...
Jednom malom delu ljudi cveta u ovakvom sitemu...žive holivudski život
A ostali...neki su svesni svoje pozicije a neki misle da se drze jos dobro....
dok ne dođu na red...
Uglavno što rekao predsenik...nema predaje...ovu decu moramo do kraja podrzati i pomoći
Zbog dece sam i napisao, Srbija iskrenost i poštenje ne prašta.

Je l' ima ovakva dvorišna dupla slavina da se kupi kod nas? Ili slična, bitno je da je dupla, da ne moram skidati crevo ako hoću da operem ruke...

ad8b0a3e-7ee0-4561-bd69-b539af4b4bd9.jpg

Pa jesam pisao to prekjuce
Setio sam se tebe , bila mi policija u provjeri , vec vise od 20 godina mi je prijavljena zena iz srbije na kucnoj adresi , pa provjeravaju da li je stvarno tu. Ja nemam blage veze ni tko je to niti sam znao da postoji u policiji prijavljen netko da dobije dokumente na mojoj kuci.

Pa jel ima onda pravo i na vlasnistvo moje kuce mozda po zakonu :haha:

Nazad
Vrh