Jadarit je kompleksna ruda pored litijuma prvenstveno ima bor i još desetak elemenata.Ja sve kontam da je taj litijum maska za jos nesto sto ima uz njega a vrednije od tog jadarita!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jadarit je kompleksna ruda pored litijuma prvenstveno ima bor i još desetak elemenata.Ja sve kontam da je taj litijum maska za jos nesto sto ima uz njega a vrednije od tog jadarita!
Nevezano za rudarenje jer kopati neće kakvu god odluku doneli, već žmurenje na celokupnu situaciju u Srbiji.![]()
EU: rudarenje litija u Njemačkoj nije strateški važno – DW – 26.03.2025
Europska unija je objavila listu strateški važnih projekata po pitanju opskrbe kritičnim sirovinama. Na listi nema planiranog projekta kopanja litija u Njemačkoj kompanije Zinnwald Lithium.www.dw.com
Zahvaljujući bratiji iz ,,narodnih" partija.Неће бити расправе у европском парламенту о протестима у србији.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Mislim da je prosle godine umro covjek kojem je pala u podrumu vukovarska bolnice na krevet neeksplodirana avio bomba , probila 4 betonskih ploca.Rekoh Vukovar , znam sta kazem.Na Sombor sa okolinom je baceno previse bombi,svakodnevno.Prvi pogunili u Srbiji su bili na aerodromu u Somboru
Не би је пљунуо, немој да причаш тако. Као што би пре четири месеца понео заставу ЕУ, а данас не би, тако ћеш за наредна четири месеца поново да дохватиш ЕУ барјак у руке. Да није тако, та твоја четири месеца која помињеш, у којој ти се променило убеђење, догодила би се пре четврт века. А није, нити ће.Pre četiri meseca kad su počeli protesti da mi je neko ponudio da ponesem zastavu EU uzeo bih je pa ma šta bilo ,a sad bih je pljunuo.
Na praznik Prepodobnog Tita Čudotvorca, 15. april 2024. preminula je Draginja (Nikole) Balać. Baka Draga, rođena Kukić, rođena je 1929. i odrasla u Jasenovcu.Mislim da je prosle godine umro covjek kojem je pala u podrumu vukovarska bolnice na krevet neeksplodirana avio bomba , probila 4 betonskih ploca.
On nema veze sa Čipulicima! Otac je siptar fahri musliu![]()
Eko Mačva | Facebook
www.facebook.com
Ko je imenom i prezimenom dao agreman![]()
Eko Mačva | Facebook
www.facebook.com
Informer u subotu ima žurku, idemoInformer je primetio da prosvetni radnici nasred brankovog mosta vezuju pruce kao simbol zajednistva i odmah prepoznali da je to simbol Fasizma.
Znaci ni u kom slucaju nemojte vezivati pruce u snopove ,jer ako vas neko vidi,pogotovo iz informera proglasice vas sledbenikom fasizma.