Chat 17

Koliko sam citao istoriju , Amerikanci i Rusi nikada nisu ratovali direktno jedni protiv drugih, ali su indirektno ucestvovali u mnogim konfliktima. Kad jedna strana ucestvuje u nekom sukobu druga strana indirektno pomaze protivnike, sto znaci da Amerikanci nece direktno pomagati Ukraini i to mi se cini da svi znaju.

У ствари, покачили су се Амери и Совјети директно и то на и изнад територије Србије, у околини Ниша, новембра '44-те: амерички авиони избомбардовали совјетску колону, ови подигли ловце, па пообарали по неколико авиона једни другима.

Трамп је рекао да су директно помагали сукоб иначе не би до сад добацили.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Током његовог првог мандата испоручени су први од ко зна колико досадашњих "гејмченџера" - "Џавелини".

Зорге, ако је веровати сведочењима учесника другог светског рата који су сад већ покојни или су са једном ногом у гробу, у берлину и околини је било изолованих сукоба, осс и још поједине полутајне формације које су ишле иза непријатељских редова да извуку памет и технологије. Ради се о крају марта и цео април 1945. године.
Sniper elite, видео игра је направљена по "сећањима и казивањима", чак изазвала контроверзе. Групе су биле оформљене од америчких фолксдојчера.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Групе су биле оформљене од америчких фолксдојчера.
Сећаш ли се сцене из "Браће по оружју", када један од америчких падобранаца пролази поред групе заробљених Немаца и зајебавајући се, пита "Одакле си синко!?", а један од Немаца му на чистом америчком акценту каже "Јуџин, Орегон"?

Zar nije u Korejskom ratu bilo bliskih susreta i dejstava izmedju migova 15 sa drugim simbolom i Americkih helikoptera ,tako nesto?
Sukob je bio u koreji na takozvanoj mig aleji ili koridoru , gdje su sovjetski asovi letjeli na migovima sa kineskim oznakama , a americki piloti su takve avione kad bi se pojavili zvali interno "Honcho" , vrlo opasni jer su obarali i americke asove iz 2 sv rata, pogotovo sto je onda mig bio bolji od sabrea.

Овај више не зна да ли је јава или добра роба...
Auuu bato! :ROFLMAO: Ne znam šta mu se mota po glavi, al Vulinka očigledno ebe keve. Oću i ja malo toga. A ne deci prodaju đubre izlupano 10 puta da se truju, a njima prva ruka! :mad:

Mozda misli da počinje revolucija a on Če Gevara
Mislim da ga je taj fazon više radio - (haha radio, kako to smešno zvuči u istoj rečenici sa Vulin :ROFLMAO:) dok je bi levičar. Sad ne zna ni u kom je fazonu.

Komentar na skupštinske događaje:
Pa šta, nisu na modnoj pisti.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh