Немој да си баш толико самокритичан. Само си двапут урадио то у томе што си написао у свом претходном коментару - могло је да буде и много горе.
Јеси ли запамтио термин кога сам написао - "Лажни рат"? Од октобра '39. године, када су им послали допис да им објавују рат, па до лета '40. Британци нису пуцали на Немце, а до тог времена су правили више дилова са Хитлеровом Немачком и били међу првима који су то радили. Понављам ти још једном: то значи да није истина оно што си написао - да су Британци ратовали када је Немачка ступила на територију Пољске 1. септембра 1939., нити када су ступили Совјети 17. септембра те исте године.
Да, договорили су се само тако - Совјети су од Пољске узели назад мање-више оно што су им Пољаци одузели у совјетско-пољском рату који је вођен 1919-1921. године: западну Белорусију са све литванским делом тзв. Литванско-белоруске Совјетске Социјалистичке Републике и западну Украјину.
Ако некога исмевам, онда је је то онај који је ономад имао смешан покушај да нас овде убеди ко су били црвеноармејци који су учествовали о ослобађању Југославије. И зато кажем, да се договорите ти и тај тип ко су били ослободиоци који су силовали, да не буде да он каже да су ослобађали једни, а ти да су силовали други.
Нећеш веровати, али драго ми је да ти је барем једна ствар јасна, кад већ видим да ти остало није јасно.
Ја своја уверења о броју макар приближном броју погинулих руских војника базирам на подацима "Медијазоне" који се уредно ажурирају, а добијају се тако што активисти те организације узму у руке плајваз и 'артију и редовно ординирају по гробљима широм Русије, чак за сваки регион или републику посебно и записују имена и презимена са крстача и читуља.
Да су то неки подаци у неким реалним оквирима додатно ме уверава и вест из украјинских извора на кога сам налетео пре недељу-две, који кажу да су њихови хакери дошли до руских података да је лакше или теже рањено око 160 хиљада руских војника, па се ти подаци и подаци "Медијазоне" сасвим подударају са досадашњим искуствима са односом погинулих и рањених у оружаном сукобу.
А на чему ти базираш ту тврдњу о пар стотина хиљада погинулих руских војника? На негде пренетој изјави неке наводне Путинове рођаке "по бабине линије" о броју захтева за ДНК испитивање коју нигде у украјинским и западним медијима из неког разлога није експлоатисао дуже од пар дана?
Како се зове та математичка операција која из податка о наводном броју захтева за ДНК анализом, може да израчуна број погинулих и како су пре не тако давног појављивања те информације броја захтева за ДНК анализу, на оним свакодневним инфографикама украјинског министарства одбране и по западним медијима окретале цифре о стотинама хиљада погинулих?
Ма мислим већ два дана шта бих урадио да сам Зеленски и прво што сам сигуран да бих урадио је да бих зграбио Олену и у више понављања испроб'о СВЕ: лотус, маказе, доги-стајл, перецу, каубојку, обрнуту каубојку, кашику, хеликоптер, плуг...