MOMOSARIC
Član
Od dva covjeka u zivotu sam cuo skoro istu pricu ,oba su iz Srbije , da su od Srba najgori ,najzadrtiji ljudi sa Kosova i trougao Mladenovac,Pozarevac , Smederevo , par puta se licno uvjerio. Mozda jos neko ima slicna saznanja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Burazer mi radi tamo u bg , radili su i nedeljom ,zadnje 2 , mijenjeli neki softverНисам ухватио да ли је било нешто у медијима, али да ли неко зна шта је то имала "Поштанска штедионица" последњих дана? Чујем да су људима скидане неке паре, свакоме различито, мени није радило извештавање СМС-ом о уплатама, нису им радили којекви сервиси, тј. услуге и то не мислим на оне преко Нета и све те е-керефеке. О чему се ту ради?
Tmam jednog prijatelja u Sakt Petersburgu.Plate su im slične našim ali je sve jeftinje,počevši od hrane,dažbina,13-e plate.Rafovi puni.Ko je preživeo naše sankcije može da napiše kako smo mi funkcionisali kada si za platu mogao kupiti kilogram kafe.Putin ima veliku podršku naroda.Удео руског гаса на европском тржишту 24%. Пре рата био ~30 %.
Нико сад не спомиње ограничену цену нафте и гаса, већ плате шта кошта. Јесте да су им опет увели 15-ти или 16-и пакет санкција али се не буне. Нико не спомиње инфлацију и било какве несташице.
Остаје да видимо шта су сад смислили французи и енглези.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Бежте слепци иду Смедеревци. Али само део у граду и предграђу... Моравска и Шумадијска села су прави поштени домаћини.Od dva covjeka u zivotu sam cuo skoro istu pricu ,oba su iz Srbije , da su od Srba najgori ,najzadrtiji ljudi sa Kosova i trougao Mladenovac,Pozarevac , Smederevo , par puta se licno uvjerio. Mozda jos neko ima slicna saznanja?
Da da. Kad se spusti po bombu pa sretne svetleće vanzemaljce..."Амбис" сигурно.
Ruma vasar npr.Ima krajeva naše nam lepe zemlje Srbije gde stvarno treba izbegavati ići, pogotovo ako je neka trgovina u pitanju.
Ne bih da pišem gde tačno da se neko ne nađe prozvan i ne uvredi.
Ko u mladosti nije bio ljevičar taj nema srce a ko u starosti nije desničar taj nema mozga... Vinston ČerčilКад је човек млад он је по правилу револуционар. Кад сазри као особа онда постаје конзервативан у смислу да постаје патриота и националиста.
A,gde je pecat?Ko u mladosti nije bio ljevičar taj nema srce a ko u starosti nije desničar taj nema mozga... Vinston Čerčil
ko u mladosti nije bio laburasta u starosti konzervativac, taj nema ni srca ni mozga.
Lepo je prikazano na ovom filmu bez preterivanja i izmišljanja. Tečnost bi trebalo da u vanrednim situacijama omogući posadi da izađe iz potopljene podmornice i izroni bez opasnosti od dekompresione bolesti i sa mogućnošću podnošenja pritiska na dosta većim dubinama nego kada je u plućima gas. Ed Haris u Ambisu upravo zaranja na velikoj dubini gde to ne bi bilo moguće sa normalnom ronilačkom opremom."Амбис" сигурно.