Dolovac
Član
Evo ja sam ispod 80k i ima ih jos ohohoo racunam 176h mesecnoSvaki vozač šlepera ima 150 hiljada, majstori raznih fela 2000 evra i više mesečno, radnici- od radnog mesta ali ispod 80 hiljada nije niko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo ja sam ispod 80k i ima ih jos ohohoo racunam 176h mesecnoSvaki vozač šlepera ima 150 hiljada, majstori raznih fela 2000 evra i više mesečno, radnici- od radnog mesta ali ispod 80 hiljada nije niko.
Ja ne govorim za Bačku Topolu sa okolinom nego za Pećince sa okolinom. Sat majstora izađe i na 20 evra, zavisi od posla, dnevnica 7 do 17 ako kilavi 100 evra ako malo radi 150 i ako radi 200 evra. Posla ima koliko hoćeš ako odgovaraju uslovi.И ја сам мало испод 80 хиљада месечно. Више пута сам писао о стању у бачкој тополи и околини на папиру развијена општина. Људи раде за минималац, неретко преко 8 сати дневно. Целу ситуацију извлачи живот на селу и могућност да нешто произведеш од воде и ваздуха, И то наравно ко хоће да тако живи.
Али има овако из далека неко ко каже другачије да је боље него што јесте. Ако ниси знао а видим да не знаш, не би возачи камиона које си навео као пример мењали послодавце скоро па тромесечно. Плаћају се на рачун минималац а остало договор, слично као и возачи аутобуса. Мајстори који су добро плаћени када опет њихову зараду претвориш у плаћене радне сате не буде баш репрезентативно. Ко је ближе новом саду и поготово београду може да ухвати већу цену радног сата и каже "добро је". Београд се претворио у државу у држави, грађани београда имају посебан статус.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока