MOMOSARIC
Član
To moze tebi i slicnima da prica . Ja ga ne slusam. Kakve veze ima rezolucija sa nama . Skrecu temu , a narod ko som na bucku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jao bre . A kada je i gde izglasano u UN da je bio genocid . Napisao si poruku kao da je to odavno izglasano a sada samo da odrede datum .Slusas mnogo vucica i dodika. Rezolucija un nije sudjenje nikakvo , ona su bila davno. Govori se o proglasenju medjunarodnog dana sjecanja na genocid u srebrenici i osudi negiranja...
Ako komentarises vuciceve medije , onda mene ne pitaj sta i kako...
Ovo su zeznute stvari i za mir u regionu ovo to nece doneti . Vazno da zapad prica kako je Rusiji u interesu da se ovde zarati a oni licemerno rade na tome .Pusti to. Ja i ti nebi trebalo da komentarisemo o Srebrenici ,Jasenovcu . .. Ja bar necu. Trebalo bi samo na neki dan da se sjetimo , da se ne ponovi nikad , i da se protivimo negiranju ... nebi dalje o tome
Izgleda si bio jako mali 90-tih , za rat treba imati prvo materijalna sredstva , drugo treba neko da ratuje , a nema ni jednog ni drugog.Ovo su zeznute stvari i za mir u regionu ovo to nece doneti . Vazno da zapad prica kako je Rusiji u interesu da se ovde zarati a oni licemerno rade na tome .
Šta fali pojmu Bosanac ili Srbin iz Bosne??Bosna je i Srpska taman toliko koliko je i onih koji se Srbinom ne osjećaju.To odricanje od Bosne nas je i dovelo dovde.Suluda Dodikova imaginacija.Nekako se osjeca napetost. Po Bijeljini se eufor voza na sve strane. Vcrs vidim policija sa dugim cijevima. Samo lud covjek moze zeljeti rat. A i ova prica oko odvajanja. Ni u teoriji od toga nema nista. Jer za Srbe za druge strane Drine, mi nikad necemo biti Srbi, nego uvijek Bosanci.
Jednostavno je tako. Ja licno ne mrzim nikog ni Muslimane ni Hrvate. Idiota ima na sve tri strane. Nacionalnu mrznju su izmislili politicari da se sirotinja zabavlja dok oni uzimaju 10ti ili 100ti milion. Sticajem okolnosti radio sam posao sa Hrvatima a vozaci su bili Muslimani. Nikad nijedan problem svi smo se druzili i postovali. Novac ne gleda nacionalnost. Imam rodbine u Hrvatskoj nikad nisam imao nijedan problem ali opet se ne osjecam lagodno. Cim predjemo u Srbiju u Bezdan osjecam se drugacije kao da sam kuci iako ima 200 km do kuce. To je nesto na sta se ne moze uticati.Šta fali pojmu Bosanac ili Srbin iz Bosne??Bosna je i Srpska taman toliko koliko je i onih koji se Srbinom ne osjećaju.To odricanje od Bosne nas je i dovelo dovde.Suluda Dodikova imaginacija.
Муслимани су били у СФРЈ а сад себе називају Бошњаци, ако се не варам.da će se svake godine pominjati kako su Srbi pobili muslimane
Не изазивај судбину! Час посла могу ови новограматичари српског језика да те прогласе Бенаћанцем.Tvoj sremac ima smesan kraj ( AC ) dok kod mene Banacanin ima dobar kraj ( IN ) .