Chat 17

ma pustite ga covek lupa gluposti od pocetka

rusi se bore protiv natoa i amera a ne ukrajine
kijev bi pao za 2 dana da nije natoa(logicno i hrvatske) i amera a i mi srbi prodajemo oruzje ukrajincima

Kako ti Lule nije jasno da je ukraina samo alat , kao asov ili lopata , jebe se vojno najjacoj zemlji na planeti koliko ce ukrainaca izginuti , oni treba da zaustave mosku od ekspanzije a kako vidimo i sa dosta uspjeha.

Kako ti Lule nije jasno da je ukraina samo alat , kao asov ili lopata , jebe se vojno najjacoj zemlji na planeti koliko ce ukrainaca izginuti , oni treba da zaustave mosku od ekspanzije a kako vidimo i sa dosta uspjeha.
kao prvo alat je amerima a ne rusima----to si ocigledno okrenuo u tvojoj mozgalici
Alo pa jer rekao putin da je i rumunija na meti strateskih, da nije zbog causeskovog groba :haha:
pa jel se rus mesao u izbore ili avionom sa floride sleteo amer i ponistio izbore????

znaci pojima nemas sta pricas

od mene dosta sa tobom posto imate Milanovica Rusa za predsednika neznam za koga si glasao,ako si za njega tek onda nemas pojima

aj pozz

To (kolicinu B61) mozes da provjeris ako znas elementarni engleski jezik , to nije cak ni nikakva tajna , jedino je tajna tacna lokacija skladista.
Ajde postavi to pitanje za 2 godine , jos je rano , bilo je interesantno prvih 10 dana rata kad si mislio da ce se krasnaja armija pojaviti na vratima berlina :haha:
Да ли ти оно што сам написао провлачиш кроз "Гугл транслејт" јер не читаш ћирилицу, па ти он измени баш толико много оно што сам написао, да твој одговор буде без неког нарочитог смисла? Каква "Краснаја армија" и какав Берлин? Какав је то бућкуриш прошлости и садашњости?

Де, реци нам шта се код вас пише и прича, на које подручје Путин би хтео да баца тактичке?

Да ли ти оно што сам написао провлачиш кроз "Гугл транслејт" јер не читаш ћирилицу, па ти он измени баш толико много оно што сам написао, да твој одговор буде без неког нарочитог смисла? Каква "Краснаја армија" и какав Берлин? Какав је то бућкуриш прошлости и садашњости?

Де, реци нам шта се код вас пише и прича, на које подручје Путин би хтео да баца тактичке?
Pajdo citam ruski i engleski i jos neke ne treba mi gugl translejt :ROFLMAO:
Jel treba da trazim tvoje stare postove i svrsavanje prije vremena :haha: .
Lule , otkud ti da je prva vojna sila rusija :haha::ROFLMAO: , to si sanjao? i ti koristis gugle prevodilac izgleda , pa jel sssr propao ili amerika?

Pajdo citam ruski i engleski i jos neke ne treba mi gugl translejt
Jel treba da trazim tvoje stare postove i svrsavanje prije vremena :haha: .
Питам те не за енглески или руски језик, већ за то да ли моје речи читаш кроз "Гугл танслејт", па ти он толико искриви моје питање, да некако не успеваш да ми одговориш на довољно кратко и јасно постављено питање.

Хајде пренеси нам шта се код вас прича, када га већ одвраћа америчко атомско наоружање, који су то простори на које би иначе Путин шибнуо атомске? Мислим, није ваљда да је код вас јавност "попушила" да би летеле атомске са руске стране, али се не зна где би требало да слете?

Питам те не за енглески или руски језик, већ за то да ли моје речи читаш кроз "Гугл танслејт", па ти он толико искриви моје питање, да некако не успеваш да ми одговориш на довољно кратко и јасно постављено питање.

Хајде пренеси нам шта се код вас прича, када га већ одвраћа америчко атомско наоружање, који су то простори на које би иначе Путин шибнуо атомске? Мислим, није ваљда да је код вас јавност "попушила" да би летеле атомске са руске стране, али се не зна где би требало да слете?
Jesam li ti uputio pitanje prije nekoliko dana : " jel crveno dugme zaglavilo" , pa jel zorge jel zaglavilo , drugi puta.
Putin najavio da ce ispaliti supalj oresnik , ajde al su sila , morao da javi da ce da prdne.

Koja nasa javnost? , ja ni ne citam niti pratim "nasu" javnost , i ti koliko vidim bi mogao da radis za "nasu javnost" , a mogli bi i papagaji
:haha:

A i rekao sam da putin i elita previse dobro zivi da bi pritiskao crveno dugme , nosi satove od 100000 eura , kazu general koji vise ne prca ne baca ni atomske :haha: :haha: :haha:

Jesam li ti uputio pitanje prije nekoliko dana : " jel crveno dugme zaglavilo" , pa jel zorge jel zaglavilo , drugi puta.
Putin najavio da ce ispaliti supalj oresnik , ajde al su sila , morao da javi da ce da prdne.

Koja nasa javnost? , ja ni ne citam niti pratim "nasu" javnost , i ti koliko vidim bi mogao da radis za "nasu javnost" , a mogli bi i papagaji
:haha:

A i rekao sam da putin i elita previse dobro zivi da bi pritiskao crveno dugme , nosi satove od 100000 eura , kazu general koji vise ne prca ne baca ni atomske :haha: :haha: :haha:
Не, ниси ми упутио никакво питање пре неколико дана о било каквим црвеним дугмадима, чак се и не сећам да смо ти и ја имали било какав дијалог дуго времена. У време када је испаљења она "Леска", ја нисам ништа коментарисао јер нисам имао шта. Изгледа да си нешто озбиљно презупчио. ....Или сам ја презпчио и потпуно заборавио неки дијалог са тобом пре само пар дана. Провери ти то, па ми натрљај нос ако смо ипак нешто дискутовали о црвеним дугмадима, а ако нисмо, онда се сам пресабери.

Ако мене служи сећање, у миру, свако лансирање неког далекометног носача потенцијално атомског оружја, по старом договору, најављује другима који поседују нешто слично у свом арсеналу, вероватно да се не би догодило да неко буде кратких живаца и погрешно протумачи сигнале. А како ми се чини, формално Русија није у рату са Америком, па да би се одржала та илузија, испоштована је раније утврђена пракса.

Кад кажем ваша јавност, мислим на информативни простор у коме се налазиш и због кога помињеш црвену дугмад, да је нешто шупље и да је разлог због кога не лете атомске и то што руска елита превише добро живи и што их одвраћају америчке атомске. Мислим, тешко ми је да поверујем да "не читаш, нити пратиш" оно што циркулише у медијском простору око тебе, а да непогрешиво понављаш тезе које се тамо појављују. И пошто "не читаш, нити пратиш", која је онда твој прорачун, где би Руси, да смеју, шибнули атомску?

Neki bliski vlastima su porasli 1000% a neki su i propali...pa tako ta sarma od mizernog procenta govori da je vise ovih drugih koji su stagnirali, oslabili ili propali uglavnom zbog lose agrarne politike

sto se tice poljoprivrede raspala se onog trenutka kad cim su gamad dosla na vlast smanjile subvencije al se imalo od zutih jos love pa se cutilo
kasnije pocela da se trosi slamarica pa pocele nevolje a sad je nekima dogorelo

@grabik
eto zasto nece ameri ovoga i zasto su govna(da se razumemo isto mislim i za ruse)

zato su sad i presli ovo na siriju da resavaju jer su videli da ukrajina nema vise smisla jer ih rusi dobijaju pa su zapretili onim raketama 300km dometa
medjutim rus odma ispali na dnjepar balisticku i to 30min ranije upozori da ce da posalje nesto veliko na ukrajinu ali ameri nisu znali sta je
medjutim ovaj poslao raketu sa slabim bojevim glavama

Lavrov je nedavno u jednom intervju izjavio da su mu zvanicnici amerike rekli da i ako se desi da ovi opale takcicku nuklearnu njih to ne dotice jer njih to ne zanima(evropa)

e sad dva videa o mudrom sheiku Imran Hoseinu govorniku
sta je pricao i sta se zna
ima gde prica i o srebrenici sta misli,pa se bosanci muslimani uzjebali

a zamisli tek ovo
pa nosio bih ako nista noz sa sobom i bar jednog od ovih sto te kidnapuju bih ubo u grkljan nek crkne
svakako ko ode na front se ne vraca 99%
tako i ovi sto otimaju bar bi jedan pao mamu im nacisticku,kolko glup narod

ima onaj lik sto se spasao,kao ovi ga poceli vuci on im verovatno rekao daj icu sam i nije proslo 10 sekundi on u beg neki spritner sta li je i pobeze im :) sreca njegova

Nazad
Vrh