Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne leze , to je nesto drugo , tih nosaca ima puno vise, vise od 2x i oni treba da su gore zakopcani a ne ispod betonske nadstresnice , na slici gore gdje su bili nosaci utvrdjeni nema nikakvih ostecenjaTi nosači se sada jasno vide kako leže uz tu nesretnu konstrukciju na zemlji.
Ajde ne lupajte vise , nosaci su od gore ima ih 18 komada, koji su odstranjeni, a ovo sto se vidi na slici su oluci za vodu ima ih 6 ? , uglavnom nisu nosaci bilo sta da su, strucnjaci isto sto i ovaj sto je renovirao zgradu
Isti sajt,ovde se jasno vidi gde su bili pricvrsceni,dakle iza ovog trouglaVjerojatnoca kaze da je neki od tih nosaca koji su sa 2 vijka pricvrsceni gore a tako i dolje morao da popusti i dolje i nosac ostane da visi , na slici prakticno nema ostecenja gore , kao da su bili za ukras. Protok vremena od 60 godina i to je celicno betonska konstrukcija , postoji vjerojatnoca da je zeljezo oksidiralo , ali samo da je pucalo gore , nije logicno i da se ne vide ni tragovi gdje su bili pricvrsceni mi je ne logicno.
Skinuli snimku ,to je samo dio povrsine ispod nadstresnice, bolje tko nije gledao , sve bih rekao mladi ljudi, palo u delu sekunde.ne znam ko je video snimak danas
covek ustao sa klupe i odsetao bukvalno 10 sekundi pre pada svega ovoga na sve te ljude i klupe pa i na tu na kojoj je sedeo
strasno
Uvijek je krpanje skuplje od pravljenja novog.16 miliona...
Pošto bi je napravili iznova...
ukupan iznos do sada je 60miliona evra za 4 godine16 miliona...
Pošto bi je napravili iznova...
Imam sačuvanu ,jezivo...Skinuli snimku ,to je samo dio povrsine ispod nadstresnice, bolje tko nije gledao , sve bih rekao mladi ljudi, palo u delu sekunde.