Chat 17

Ti nosači se sada jasno vide kako leže uz tu nesretnu konstrukciju na zemlji.

Ti nosači se sada jasno vide kako leže uz tu nesretnu konstrukciju na zemlji.
Ne leze , to je nesto drugo , tih nosaca ima puno vise, vise od 2x i oni treba da su gore zakopcani a ne ispod betonske nadstresnice , na slici gore gdje su bili nosaci utvrdjeni nema nikakvih ostecenja

kolodvor.png

grabik nosaci su postojali njih su prvo i sklonili od dole da bi mogli pomerati beton

problem je sto ko zna koliko su pomerili samu statiku zgrade a ko zna da nije neka sajla ili nesto i preseceno dok se radila rekonstrukcija+su od gore na ovu nadstresnicu lepili neke plocice i ko zna sta jos i jos vise ne i tako reci otezali

oni bukvalno brisu stare vesti iz februara,juna itd kada je radjeno sve ovo i pisu nove naslove na iste te vesti

za 2 godine radjene su 2 rekonstrukcije i 2 puta je otvarana i zatvarana stanica

u roku od pola sata-sat smislili su tezu stara nadstresnica koja "nije" rekonstruisana i to se sad gura da izbegnu odgovornost

Ajde ne lupajte vise , nosaci su od gore ima ih 18 komada, koji su odstranjeni, a ovo sto se vidi na slici su oluci za vodu ima ih 6 ? , uglavnom nisu nosaci bilo sta da su, strucnjaci isto sto i ovaj sto je renovirao zgradu 8-)

Daj sliku prije nekoliko dana kad je stajala , jer ocito viseci nosaci nisu bili utvrdjeni gore , ostala bi neka ostecenja na gornjoj nadstresnici da se to otkinulo.

ne znam ko je video snimak danas

covek ustao sa klupe i odsetao bukvalno 10 sekundi pre pada svega ovoga na sve te ljude i klupe pa i na tu na kojoj je sedeo

strasno

Vjerojatnoca kaze da je neki od tih nosaca koji su sa 2 vijka pricvrsceni gore a tako i dolje morao da popusti i dolje i nosac ostane da visi , na slici prakticno nema ostecenja gore , kao da su bili za ukras. Protok vremena od 60 godina i to je celicno betonska konstrukcija , postoji vjerojatnoca da je zeljezo oksidiralo , ali samo da je pucalo gore , nije logicno i da se ne vide ni tragovi gdje su bili pricvrsceni mi je ne logicno.

Vjerojatnoca kaze da je neki od tih nosaca koji su sa 2 vijka pricvrsceni gore a tako i dolje morao da popusti i dolje i nosac ostane da visi , na slici prakticno nema ostecenja gore , kao da su bili za ukras. Protok vremena od 60 godina i to je celicno betonska konstrukcija , postoji vjerojatnoca da je zeljezo oksidiralo , ali samo da je pucalo gore , nije logicno i da se ne vide ni tragovi gdje su bili pricvrsceni mi je ne logicno.
Isti sajt,ovde se jasno vidi gde su bili pricvrsceni,dakle iza ovog trougla

evo ti jos

poslednja vest 13 mrtvih zvanicno
nazalost moguce da ce biti jos tek kad podignu ove betone,gde su ljudi bukvalno spljeskani ako su se nasli tamo u tom trenutku

ne znam ko je video snimak danas

covek ustao sa klupe i odsetao bukvalno 10 sekundi pre pada svega ovoga na sve te ljude i klupe pa i na tu na kojoj je sedeo

strasno
Skinuli snimku ,to je samo dio povrsine ispod nadstresnice, bolje tko nije gledao , sve bih rekao mladi ljudi, palo u delu sekunde.

У београду свако поподне кркљанац у саобраћају, на кружни ток морали да ставе семафоре, који опет делимично раде. Е то је лудило мозга.

Nazad
Vrh