Chat 17

Vidim neko je tamo pisao kukuruz u Bosni 35din , sto nema veze. Racunajte da trgovci kad odbiju troskove ostane im 1 ili 2 din ako dovezu ovamo. Bojcetic moze reci tacnije.
Inace ovde 370 do 380km tona u otkupu sto je oko 22.8din. Navodno neko daje i 400km

Sa FB
7c8230fd4455727974cc6422341b1ff2.jpg

Zavisi koga pitaš, ako pitaš Jorgovanku onda je evro slab, ako pitaš novčanik onda je dinar :D
Kad pomenu Tabakovićku , skoro sam gledao emisiju gde tvrde kako je " savet guvernera " , regulatorno telo koje kontroliše rad narodne banke i pomenute žene potpuno blokiran .
Naime , od 5 članova 2 su preminula a dvojici je istekao mandat .
Samo 1 je ostao ?
Ovo me podseti na onu dečiju pesmicu " 10 ljutih gusara ........... ili tako nesto

inace podigla je sebi platu pre nekih mesec dana mozda manje i sad prima 752 000 mesecno

ova stomatolog milena sto je postala direktor u institutu NS njoj smo placali licnog sofera i sluzbeni auto dok je isla na predavanja i studirala da postane stomatolog,tada je radila kao neki direktor u RFZO i RFZO je placao to

telekom drzavna firma je otplatila kredit za stan Cici,mislim da je oko 70-80 hilj evra bila cifra,a taj stan je dobila da otkupi dok je bila ministarka u vladi mirka marjanovica krajem ili pocetkom 99te ili pocetkom 2000te

Sin joj je bio nesto u Vojvodini na poziciji neki razvojni fond il tako nesto

zet prve cerke joj je negde u nekoj ambasadi zaposlen

brat bratu klepaju preko 3 miliona dinara mesecno,samo od plata

Kad pomenu Tabakovićku , skoro sam gledao emisiju gde tvrde kako je " savet guvernera " , regulatorno telo koje kontroliše rad narodne banke i pomenute žene potpuno blokiran .
Naime , od 5 članova 2 su preminula a dvojici je istekao mandat .
Samo 1 je ostao ?
Ovo me podseti na onu dečiju pesmicu " 10 ljutih gusara ........... ili tako nesto
Imali smo sreću što je od 2012 pa do korone inflacija globalno bila u slobodnom padu,čak su i kamatne stope bile negativne :D Ona se tad hvalila kako odlično obavlja svoj posao i da joj je monetarna politika takva da svi treba da je izučavaju.E onda je došla Korona i taj balon je pukao i imamo situaciju koju imamo danas.

Još se hvali kako za njenog mandata imamo nikad veče rezerve zlata, e sad to što smo to zlato kupili od Kineza koje vade iz naših rudnika, to nema veze :D

Istina je kad bi pustili da kurs odredi tržište da bi se dinar srozao i da bi puklo gore nego 90ih.A taj kurs se drži zaledjenim jer zavisimo od uvoza i uvozničkom lobiju odgovara takav kurs.

A realno stanje svako od nas sam može da vidi, šta je nekad mogao da uradi sa 100€, a šta može danas.

Puka je to sirotinja, sama izjavila da na računu nema ni dinara uštedjevine.Sva zarada joj ode ne uštedi ništa.I takva žena guverner jedne narodne banke :ROFLMAO:

Zato tamo negde na egzotičnim destinacijama stoji za crne dane.

Dobra matorka priznaj . Da se dogovorimo . Ti se druzi sa njom a ja cu sa njenom cerkom . I da ti i Jorgovan sve placate 🤣

hahaha a gle ti ovo @MOMOSARIC
Ista zena 20 koju godinu kasnije

30 godina u politici a mnogi se i dalje cude sto nam ovako,kriv je zapad itd

Postavio sam to da su ruski hakeri otkrili da ova u majcici rusiji ima oko 279 milona,sto verovatno nije sve njeno ali mozete da pogadjate cije bi moglo biti

pehqTdp.jpeg

Nazad
Vrh