MOMOSARIC
Član
Kako nije demokratska ? Kolko tolko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zavisi koga pitaš, ako pitaš Jorgovanku onda je evro slab, ako pitaš novčanik onda je dinarMislis zbog slabog evra
Kad pomenu Tabakovićku , skoro sam gledao emisiju gde tvrde kako je " savet guvernera " , regulatorno telo koje kontroliše rad narodne banke i pomenute žene potpuno blokiran .Zavisi koga pitaš, ako pitaš Jorgovanku onda je evro slab, ako pitaš novčanik onda je dinar
Imali smo sreću što je od 2012 pa do korone inflacija globalno bila u slobodnom padu,čak su i kamatne stope bile negativne Ona se tad hvalila kako odlično obavlja svoj posao i da joj je monetarna politika takva da svi treba da je izučavaju.E onda je došla Korona i taj balon je pukao i imamo situaciju koju imamo danas.Kad pomenu Tabakovićku , skoro sam gledao emisiju gde tvrde kako je " savet guvernera " , regulatorno telo koje kontroliše rad narodne banke i pomenute žene potpuno blokiran .
Naime , od 5 članova 2 su preminula a dvojici je istekao mandat .
Samo 1 je ostao ?
Ovo me podseti na onu dečiju pesmicu " 10 ljutih gusara ........... ili tako nesto
dobro to da al znas ko govori da nema nista od imovine,ustedjevine itdPa realno to je više naše nego njeno.... al šta nam vredi