MOMOSARIC
Član
Kako nije demokratska ? Kolko tolko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zavisi koga pitaš, ako pitaš Jorgovanku onda je evro slab, ako pitaš novčanik onda je dinarMislis zbog slabog evra
Kad pomenu Tabakovićku , skoro sam gledao emisiju gde tvrde kako je " savet guvernera " , regulatorno telo koje kontroliše rad narodne banke i pomenute žene potpuno blokiran .Zavisi koga pitaš, ako pitaš Jorgovanku onda je evro slab, ako pitaš novčanik onda je dinar![]()
Imali smo sreću što je od 2012 pa do korone inflacija globalno bila u slobodnom padu,čak su i kamatne stope bile negativneKad pomenu Tabakovićku , skoro sam gledao emisiju gde tvrde kako je " savet guvernera " , regulatorno telo koje kontroliše rad narodne banke i pomenute žene potpuno blokiran .
Naime , od 5 članova 2 su preminula a dvojici je istekao mandat .
Samo 1 je ostao ?
Ovo me podseti na onu dečiju pesmicu " 10 ljutih gusara ........... ili tako nesto
dobro to da al znas ko govori da nema nista od imovine,ustedjevine itdPa realno to je više naše nego njeno.... al šta nam vredi