trtmrt
Banned
mozemo videti te slike? ja sve potkrepim slikama, pa daj da vidimo! ili ti je rekao prijateljev ujak koji radi u nintendu?ise od pola mrtvo, gomila slika i snimaka sa razbijenoum ukrajinskom tehnikom kruzi,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mozemo videti te slike? ja sve potkrepim slikama, pa daj da vidimo! ili ti je rekao prijateljev ujak koji radi u nintendu?ise od pola mrtvo, gomila slika i snimaka sa razbijenoum ukrajinskom tehnikom kruzi,
Zar nisi procitao na zapadnim linkovima da je Ukr. vec usla u Moskvu i krenula ka Sibiru . Nadam se da ce zapadni dusebriznici posle rata od muke svi u jednom danu poskakati sa mostova . Bice bar neke koristi od njih za gladne somove .Ukopavaju se Rusi pred Moskvom...
Pratis sigurno telegram, pa imas mnogo kanala koji se ne poklapaju sa tvojim misljenjem/vizijom, tako da ces sve tamo naci.dokazi braco moja! fotografije i linkovi! a ne zvona i praporci!
Ja sam potpuno promijenio osad vidjenje tog rata . Posto nebi da budem autosovinista kako neki prozivaju , niti zapadni dusebriznik , niti bi da ranim somove , nisam anonimus vec normalan porodicni covjek , a iskreno nemam nista protiv Rusa ,osim jedne grupe u Moskvi , volim ih kolko i Ukraince , nasi pravoslavci , odsad ne komentarisem onako kako jeste ,nego kako bi trebalo biti.Zar nisi procitao na zapadnim linkovima da je Ukr. vec usla u Moskvu i krenula ka Sibiru . Nadam se da ce zapadni dusebriznici posle rata od muke svi u jednom danu poskakati sa mostova . Bice bar neke koristi od njih za gladne somove .
Kao mornari sa podmornice Kursk,što su zbog zapadnog truleža stradali na dnu mora.Zar nisi procitao na zapadnim linkovima da je Ukr. vec usla u Moskvu i krenula ka Sibiru . Nadam se da ce zapadni dusebriznici posle rata od muke svi u jednom danu poskakati sa mostova . Bice bar neke koristi od njih za gladne somove .
Ево сад видимо шта је у ствари био разлог упада у русију све до сибира добро обучене и опремљене украјинске војске.Пратећи вести са обе стране, све су индиције да ће опет неки дебакл да буде са украјинске стране. Сви ови напади са украјинске стране (интезитет и мете) су већ пресликани напади. Сваки пут кад су тражили од запада дозволе да користе супер захебане ракете по руској територији, негде је фронт или град пред коласом.
Jbg.prosto mamiš da ti se odgovori...