Chat 17

Narode treba mi pomoć.
Zetu treba neko u okolini Zaječara, Negotina tačnije selo Salaš za podrivanje za voćnjak.
Da li znate nekog da podriva u tom kraju?

njegovo rano pisanije je tad i imalo nekog smisla...vremenom je svaki vid sportske zabave sveo pod kapitalističku idiotokratiju što nije tačno
Nije on devijantan samo u po pitanju sporta . I sa političke strane tera cudnovatu priču . Evo nekih bisera :

-----" Rusi apsolutno treba da budu prisutni ovde i mi sa njima treba da gradimo svoju budućnost , to je naša šansa da preživimo . . . " 55 : 30
----" Rat u Ukrajini će se završiti tako što će Rusi da ih samelju i to će se dogoditi u roku od nekoliko meseci "....... 52 : 00
Još kad se setim da je išao u B.G da brani Miloševića od hapšenja ........
Primetio sam neko pravilo : svi ovi što su malo iscaseni pljuju po našim sportistima , gade se na zapadnu kulturu , vole Ruse , Putina , mrze Ukrajince , Zelenskog , i navijaju za zvezdu ?!?

@Miloica - jel ti mislis da svet ide u dobrom smeru ?
Mnogi ne misle a tu i ja spadam i zato je jedino resenje velika promena . Duci prica o tome i takva promena je jedino pravo resenje . Oko sporta je 100% u pravu i ne sme mu se protivreciti . Ipak je covek doktor filozofije i prava . Nije neki bizgov bez dva razreda osnovne skole .

Mnogi ne misle a tu i ja spadam i zato je jedino resenje velika promena . Duci prica o tome i takva promena je jedino pravo resenje . Oko sporta je 100% u pravu i ne sme mu se protivreciti . Ipak je covek doktor filozofije i prava . Nije neki bizgov bez dva razreda osnovne skole .
Ti bi da mijenjas svijet? Da napravis po svom ? Ima jedan u Moskvi slicno mislio da ce ici

...................Oko sporta je 100% u pravu i ne sme mu se protivreciti ........
Jel ti misliš da je i ovo ( oko sporta ) u pravu ?
" ko odlazi na teniske mečeve . . . "
Ili možda da li tebe predstavlja Novak Djokovic

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh