Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Наслеђе комунистичке традиције. "Помоћник народног хероја" а пошто више нема хероја... Мада, не би ме изненадило да смисле "припремача народног хероја".помоћника отресача отирач.
Па у Београду субвенционишу децу, нема крава и остале марве.Uz besplatne udzbenike od prosle godine ,ove godine beogradjani jos po 20.000 din za svakog skolarca
Nema krava ni u ostatku Srbije , pa cete uskoro morati da pocnete da sisate u Šapica i Vesica kad vam dodje volja za mleko .Па у Београду субвенционишу децу, нема крава и остале марве.
U Krusevcu ima krava ?Наслеђе комунистичке традиције. "Помоћник народног хероја" а пошто више нема хероја... Мада, не би ме изненадило да смисле "припремача народног хероја".
Па у Београду субвенционишу децу, нема крава и остале марве.
Video sam, odlican skup.Takođe i u Bogatiću bio fenomenalan skup.
A ti ko da bi to voleo???sad kad ovaj uvede zabranu okupljanja zbog korone
eno celavi premijer navodno zarazen,sve otkazao
lako ce resit proteste
Pa kada imas 200.000 platu . Nista ti ne znaci tih 15.000Пре неколико дана сам писао о просечној плати у мају месецу од 100 000 динара што се хвали вођа. Стигла плата за јун месец,15-ак хиљада динара мања... Може ли неко да му јави