CetojevicM
Član
Koji Bodiroga, kosarkas?
Ako je on, ojebina teska, nema od njega nista, zivi od stare slave
Ako je on, ojebina teska, nema od njega nista, zivi od stare slave
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a kakav je to odnos kad 12 godina nemaju nikakav moguci kontakt sa Republikom Srpskom???Za BG je najbolje da Vucic pobjedi, previse se sljama nakotilo u SPN i slicnim organizacijama
Gade mi se zbog odnosa prema Republici Srpskoj i ostalom srpskom narodu
Nije da sam fan SNS ali manje su zlo od ovih sto imaju krizu identiteta...
Jesu šljam,nema spora ali ako se Bodiroga prihvati kandidature moglo bi biti iznenađenja
@Lule28 ko je dokazao i kako
ma nestor je trebao da posluzi kao sto su zavetnici ili onaj jedan iz nade pre neku godinu sto odjednom prelete u sns i eto vecine u skupstini gradaЗа јаку опозицију би требало подићи цензус на 10% па тек на трећим изборима очекивати смену власти. Оваква назови опозиција и да добије већину не би могла да се конституише од свађе и грабежи.
Што се Београда тиче ту се толике паре врте да ти памет стане а Несторовић је улетео "грлом у јагоде". Да је био паметан по објављивању резултата је могао да тражи место градоначелника или управу свих јавних предузећа (мислим да би ово прво пре добио). Ал' човек није политичар! Као што има факултет за попа има и за политичара.
Lepo je tuđim gloginje mlatiti...Za BG je najbolje da Vucic pobjedi, previse se sljama nakotilo u SPN i slicnim organizacijama
Kakave veze ima vlast u Beogradu ili u mom selu za drzavnicka pitanja ? Ajde malo neka se nesto menja . Jel ti kapiras da ovaj ima u vlasti svaku mesnu zajednicu u Srbiji . To je bolesno !!!Za BG je najbolje da Vucic pobjedi, previse se sljama nakotilo u SPN i slicnim organizacijama
Čitavoj opozicionoj gamadi programe,liderstvo i narative su kovali u zadimljenim sobama Državne bezbjednosti Srbije.Samo se kuće grade odozdo,političke stranke odozgo.Dva su puta,ili će to učiniti država Srbija ili ambasade zapadnih i istočnih država.Nije dobro razumjem, ali zar vi nevidite koja su gamad SPN, zalosno je sto uopste jedna takva politicka grupa ima priliku da se dokopa vlasti
Sta fali Dverima, zalazu se za tradicionalne vrijednosti, kako njihova politika nije isplivala
Onda opet put pod noge i glasajte na Beogradskim izborima! Zasto bi Beogradjani sami odlucivali o tome ko ce da vlada Beogradom kad to mogu republiko srbskijanci!?!?Za BG je najbolje da Vucic pobjedi, previse se sljama nakotilo u SPN i slicnim organizacijama
Smanji malo doživljaj. Ako je iko osramotio Srbe i Srbiju onda ste to vi. Vaše nakazno i izopaceno shvatanje Srpstva i tradicije zatrovalo je i dalje truje Srbiju. Vaše pozivanje na tradiciju tekovine Prvog svetskog rata je tragikomicno itd. Mogao bih do sutra ali ću se ovde zaustaviti. Ništa lično.Za BG je najbolje da Vucic pobjedi, previse se sljama nakotilo u SPN i slicnim organizacijama
Pitanje imali neka ulica da nosi ime sa nekim pojmom iz Vojvodine.Ozbiljno pitanje:
imamo li mi iz srbije pravo da glasamo na izborima u republici srpskoj?
I ako nemamo zasto? I zasto oni onda imaju pravo da glasaju ovde a mi tamo ne?
I jos jedno pitanje, ima li u republici neka globohomo stranka? da znam za sta cu glasati tamo ako dobijemo pravo glasa tamo?
hahhaha pa odakle je Vucic izgmileo 90te?Čitavoj opozicionoj gamadi programe,liderstvo i narative su kovali u zadimljenim sobama Državne bezbjednosti Srbije.Samo se kuće grade odozdo,političke stranke odozgo.Dva su puta,ili će to učiniti država Srbija ili ambasade zapadnih i istočnih država.
Nema tu mjesta emocijama,treba biti realan....jednostavno ,u građanstvu postoji određen postotak onih koji bi sutra priznali Kosovo,Srbiju sveli na pašaluk.Takvim je lakše sa nivoa države nametnuti liderstvo i držati ih pod kontrolom nego im mjenjati kont i razmišljanje.Malo deklaracije o Srebrenici,malo odricanja od Kosva,autošovinizma i time im skrešeš krila.
Dveri i Zavetnici su zagovornici tradicionalnih vrijednosti ali nije nužno biti vjernik da bi bio patriota.....previše vjere uvjek ima kontra efekat