Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Proruski mediji dizu na nivo . Nista posebno. Spor oko neke bodljikave zice postavljene kod nekog parka , a na obali rijeke koja je granica sa Meksikom .nisam gledao danas sta se desava
Bajden je dao ovom ultimatum ili ulaze u Texas
moram da pogledam sad sta ima novo
Moderan izraz za tvoj komentar je "jbt ko ti drma kavez?"Тај термин се усталио за Шиптаре на Косову, а Срби са Косова су "Косовци".
Осим ако тог весељака ниси намерно назвао са (IMHO оправданом) жељом да изразиш презир према њему.
Sta da ti kazem,nepismen a nisam ni nacitanШта се ти правиш блесав? Није тема Косово, већ језик. Не знаш да су Срби са Косова - Косовци, већ их називаш Косоварима? То што их ти називаш Косоварима спада у исту неписменост каква је употреба и значења речи завидан и завидљив - некада је већина људи знала да их правилно употреби, а данас већини то не успева.
"Тема Косова" је мало крупна да можеш да је ставиш у уста и прежвакаваш, па ме мани тих лузерских рационализација да ли је "тамо ваљало" или не.
Crni Gruja,Mile protiv tranzicije i Srbi u svemiru su zakonCe da idemo u rat da se bijete
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Појма то немам Горане, али видим да ове наше сународнике са Косова називаш Косоварима, што они нису, а могуће да и сами то сматрају увредљивим. Има на форуму пар људи оданде и волео бих да чујем како они гледају на то да их неко од сународника назове Косоварима.Sta da ti kazem,nepismen a nisam ni nacitan
Niko ne treba a niti ce slati decu tamo u rat...ali svakako mislim da nije trebalo nista dirati ono kako je ostalo posle rata sto je bilo u nasim rukama...prćavi je sve nonsalantno dao a za uzvrat nije dobijeno nista....Sta da ti kazem,nepismen a nisam ni nacitan
Tema kosova?Treba da saljem decu tamo u rat?Jedan nas clan je sa ponosom nedavno delio sliku murala iz Sombora "kad se vojska na Kosovo vrati".Naravno da nije poslao svoje sinove u vojsku,svi su jaki samo na internetu.Zli jezici tvrde da ce se ovih dana praviti novi murali na slicnu temu!Ali sad ce da pise "kad se dinar na Kosovo vrati" Pozdrav i odjava od besmislenog rata preko laptopova!
Rekoh da izlazim iz teme,ali jbg.Ne,nesaljem decu,nemam sinove ali secam se kad sam ja imao imao 18 godina i u martu 92. bio glup i zaludjen i mislio da treba sa par drugara da odem u dobrovoljce.Sva sreca da nas je moj Stari ulovio sa murijom i sprecio.Kasnije su tu Krajinu jeftino prodali a ja kao usijana klinačka glava verovatno bih tamo negde bio sahranjen!Zbog čega?Zbog dobre šupačke retorike Vojvode i njegov pomocnika predsednika!?Tako i sad ima usijanih glava koje propagiraju vecitu temu Kosova i slave za častni krst Kosova ravnog!Iz sadasnjeg ugla kad gledam na sva ta desavanja,kao osoba koja je sve probala u zivotu tvrdim da svi koji brane Kosovo i kosovare koje su prodali imovinu,lupaju gluposti preko tastature!Kosovo je izgubljeno odavno,a presudna su rudna bogastva koja izvlace mafijasi.Znaci,sve sto si cuo da je neko radio na ovome svetu,sve sam probao osim droge!Pomalo sam i citao i pokusao da se usavrsim,poznajem istoriju,prilike u sadasnjosti i proslosti a radim dosta i sa ljudima pa smatram da mogu realno da sagledam situaciju.Појма то немам Горане, али видим да ове наше сународнике са Косова називаш Косоварима, што они нису, а могуће да и сами то сматрају увредљивим. Има на форуму пар људи оданде и волео бих да чујем како они гледају на то да их неко од сународника назове Косоварима.
Нећеш да "шаљеш децу тамо у рат"? Ако су ти деца толика и таква да их ти негде шаљеш или не шаљеш, онда и треба да буду под твојим надзором.
Nisam razumeo ovo oko zimskog raspusta ,šta tu nije u redu. Po meni je to veoma pametno urađeno . Poštuju se praznici manjina .Na Kosovo je stavljena tacka ko video ili ne sa tim je zavrseno jednostavno mi nemamo ni vojne ni politicke a ni ekonomske kapacitete da ga vratimo pa da se i ameri povuku opet nista samo iskoristavanje teme Kosova od strane političara i nekih estradnih umetnika pa i tamo neki siledžija da imaju sta da tetoviraju.
Vojvodinu niko ne spominje a pogle samo u skolama zimski raspust razlicit u odnosu na ostatak Srbije druge stvari da ne spominjem
Mislim da je i ovo oko Litijuma isto odvraćanje patnje zamaglivanje odnosno zaglupljivanje naroda jer da su hteli odavno bi razvalili rudnik ko kinezi bor sto ih ne zaustave ovi zeleni, razvalice i odneti po istocne Srbije.