Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pravi poznavaoci umeju da prepoznaju sredjenu zenu!Ubrzano je iskoriste i zive sa sasvim ;obicnom; zenom!To je kao sa zenama i markiranom odecom...
Kao sredjuju se zbog muskaraca a 99% muskaraca to ne prepoznaje...
Ali zato 99% zena zna...
Da,jesmo.Seljacine oblace sa firmiranim natpisama a ostali sa obicnom odecom!Sve ste u pravu , to je druga prica , konda niste skontali poruku slike.
JesteJa ne bih bas rekao da je ovako u realnosti, poslednja scena narocito...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Nisam pominjao da se ide u ritama ,nego bez natpisa.Ej bre Momo gde ti ode . Ali svaka ti cast na komentaru jer si probudio malo uspavanu chat sobu
Ako tako posmatras onda su penzosi najbogatiji jer idu u ritama a imaju para u steku ali nece da ih trose
Salim se i ja ne volim da nosim odecu sa natpisima . Ali u sustini ne mora da znaci da siromasniji to vole jer mozda imaju problema sa kompleksima i osecajem nize vrednosti pa na taj nacin lece sebe .
I da te pitam - kada dobijes dzabe Dodikov kacket i majicu jer ih nosis sa uzivanjem
Ja sam to odradio pre 5 godina,napravio sam nalepnice za auto sa detaljima mojih salasa u kojima sam rodjen.Salasi su umedjuvremenu napusteni,pa je od oko 150 kuca ostalo sam par rusevina.Svidja mi se primer oko Banata . Kupi se fin materijal i odradi se stampa i promovises svoj kraj . Genijalno
A ovo crkve mozemo da polemisemo tri dana i tri noci ali ta prica ne sme da se prica jer je jedina istina onako kako nam je pricaju . I ta prica da se ne radi na crveno slovo je jedna teska budalastina . Treba postovati Bozic , Uskrs i krsnu slavu . I obozavam ljude koji ti skrecu paznju da se danas ne radi jer je crveno a kada ih pitas ko je taj svetac bio i po cemu je poznat ni da gugnu . A kamoli da su to jutro otisli na liturgiju sto je osnovno . Ali znaju da se ne radi . E pa nece moci . Vera se ne moze selektivno slaviti nego pravi vernik radi sve sto crkva kaze !