MOMOSARIC
Član
4.8 mil tona kukuruza prosle godine u Srbiji .Koliko ha ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
moze jos kako, isto kao i kod nas, svaki put kad pomislim "ovo je dno" politicari me iznenade i padnemo jos dublje.Sad su vec na dnu ,tako da nemoze on unistiti
ne znam za celu vojvodinu, za moj kraj (ja ne gajim kukuruz 20 godina najmanje) kazu od 8 do 10 T/jutro u normalnoj (ne susnoj) godiniA koliki je prosjecan prinos Vojvodine ?
ja tipujem da nece biti ziv toliko dugo, a ako bude ziv, sigurno nece ziveti u argentini.Aj da vidimo za 4g
brate kolega druze ne pisi ove gluposti(makar ih prveo ili napisao sam)Cisto za poredjenje . Od 2010 do 2023 ako izuzmemo samo 2012 ,znaci sve ostale godine , prosjecan drzavni prinos kukuruza u sad je oko 10.4t po ha , godisnja proizvodnja oko 350mil tona ako sam dobro preveo
Cisto za poredjenje . Od 2010 do 2023 ako izuzmemo samo 2012 ,znaci sve ostale godine , prosjecan drzavni prinos kukuruza u sad je oko 10.4t po ha , godisnja proizvodnja oko 350mil tona ako sam dobro preveo
brate kolega druze ne pisi ove gluposti(makar ih prveo ili napisao sam)
ako jeste da se ogradim,nije ni cudo sto kod vas nema prostesta
kontas nadam seSto gluposti ? Ostatak posta ni ne razumijem
Znaci poslije Irana i njegovih satelita i Pakistan se prikljucio rusenju globalista , samo nisu dobro rektifikovali rakete otisle na krive mete.Osveta nuklearne sile je počela VIDEO
U raketnom napadu na pograničnu oblast Irana, poginulo je sedam osoba, prenosi agencija Fars, pozivajući se na zamenika gubernatora za bezbednost provincije Sistan i Beludžistan Alirezu Marhamatija.www.b92.net
Ako te dobro razumijem , nisi pratio desavanja od prekjuce . Nije pakistan slucajno gadjao Iran, nego je osveta za raketiranje od strane Irana prekjuce.Znaci poslije Irana i njegovih satelita i Pakistan se prikljucio rusenju globalista , samo nisu dobro rektifikovali rakete otisle na krive mete.
Bratske nesvrstane zemlje
nisam sinoc skontao da pricas za Ameriku 10t/h nisam video ovo sad
mislio kod vas da pricasCisto za poredjenje . Od 2010 do 2023 ako izuzmemo samo 2012 ,znaci sve ostale godine , prosjecan drzavni prinos kukuruza u sad je oko 10.4t po ha , godisnja proizvodnja oko 350mil tona ako sam dobro preveo