diesel d-60
Član
Ja sam cuo da je danas najbolji radnik duzan radnik…Kazu najbolji radnik je pripadnik lgbt zajednice...pogotovu visoko obrazovani...
Tako da i nije cudo sto ih propagiraju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam cuo da je danas najbolji radnik duzan radnik…Kazu najbolji radnik je pripadnik lgbt zajednice...pogotovu visoko obrazovani...
Tako da i nije cudo sto ih propagiraju...
Nije. Najbolji je radnik onaj kome poslodavac sam ponudi povisicu,bonuse i pita ga jel mu nesto treba na poslu ....Ja sam cuo da je danas najbolji radnik duzan radnik…
Tako je ovako svako gleda da otaljiga 8icu i kuciU svakoj firmi u kojoj direktor ima za cilj da firma napreduje
Osim direktora,menadzera ili vlasnika u manjim firmama i dobrog radnikaTako je ovako svako gleda da otaljiga 8icu i kuci
Znači samo reproduktivni sex,,,,,ko kod životinjaValjda vodjenje ljubavi sa supruznikom, sex je vec divlji izraz,kao zivotinje zbog nagona
Momo, jel to opet utopija na pomolu..U svakoj firmi u kojoj direktor ima za cilj da firma napreduje
Ostadoh dužan informaciju, a povodom moje dileme o potrebi priloga Lekarskog uverenja pri zameni istekle vozačke dozvole...Smatram da mi Lekarsko ne treba...
Odlučih , idem bez Lekarskog, pa ćemo videti...
Hvala svima koji su uzeli učešća u diskusiji na moju dilemu...
Moram u krevet , sutra idem u I smjenu, opet "perpetum mobile" smjene....
Nije da se hvalim, ali sam ja mojim gazdama i više nego zadovoljan...Nije. Najbolji je radnik onaj kome poslodavac sam ponudi povisicu,bonuse i pita ga jel mu nesto treba na poslu ....
Neznam otkud si to zakljucio.Momo, jel to opet utopija na pomolu..
I pomalo entuzijastičnog samoupravljanja..
Jel misliš da u privatnoj firmi direktor ne polaže nikom račune?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Polaže ženi.Momo, jel to opet utopija na pomolu..
I pomalo entuzijastičnog samoupravljanja..
Jel misliš da u privatnoj firmi direktor ne polaže nikom račune?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Pa po tome što direktori u savremenim privatnim firmama imaju vrlo malo ingerencija po pitanju nagrađivanje i vrednovanja radnika.Neznam otkud si to zakljucio.
To je ono čuveno "porodična firma,gde su zaposleni najvrednije što imamo"U svakoj firmi u kojoj direktor ima za cilj da firma napreduje