MONTOYA
Član
Lako je tebi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zanimljiv si lik i uvek nesto kontra radis.
Ja se bavim sa poljoprivredom i naravno da sam u PDV i naravno placam PIO.Neradim u drzavnoj firmi i smatram da moram da to sve platim,jer i meni treba zdrastveno osiguranje a trebace mi penzija.Nemoj sad da pises nebuloze da se bavim i drugim poslom,bavio si se i ti sa drzavnim poslom,sa ratarstvom,sa stokom i sa prodajom sopstvenih proizvoda u maloprodaji!To,sto si ti malo zaradio je tvoja krivica jer nisi bio snalazljiv u sistemu!Jbt. ti si radio 4 posla a zavidis i bojkotujes nas koji radimo 2 posla!Ajde,sad pozdrav a u dalju raspravu necu ulaziti.Ja sam obican Paor kojeg mrzi da se raspravlja.
Zorane ne budi naivcina nisi od juce!Nisam ja ni kriv što se gazdinstava tiče.Krivica je u zahtevima do 100ha a država te pare nema i gledaće gde može da zakine.Da li su sitnjena gazdinstva,jesu.Da li bi sada da se ukrupnjavaju-Da.Ali sad nastupa država sa svojim pravilima koja nisu logična.
Biće haos ove godine i sa arendom (kome subvencije).
Peet,nema tu nekih mojih želja,samo sled događaja sa drugim glumcima.Čovek je srećan ako je zadovoljan onim što ima.
Nadam se da si bio pomalo sarkastican u ovom postu?Lako je tebi...
Mogu valjda i ja malo da se zezam ovako bezposlen...Nadam se da si bio pomalo sarkastican u ovom postu?
Dobro, ako je sve katastrofalno i ako mislis da su ove subvencije katastrofalne, da li bi bio voljan da napises kako ti vidis izlaz iz ovog corsokaka. Ja se slazem da je lose, da su mnoge stvari godinama lose radjene, ali ako ovaj predlog subvencija koji obuhvata od ribe i pcele do svinje i krave i celokupnog ratarstva prodje mislim da ce 90% ljudi biti zadovoljno.Drzavna strategija o poljprivredi je katastrofalana...subvencionisanje isto katastrofa..
Ja uopste ne vidim nikakvu potrebu da pisem i taspravljam se o necemu katastrofalnom...
Naravno kao i za sve ove godine nekome ce mozda biti malo bolje...vecini lose i u buduce
Ne slazem se da ce biti zadovoljni 90% jer mnogo vise manjih gazdinstva ima koji ce ostvariti manje novca od subvencije (ako ih bude) i onda cak i da im to odgovara opet ce biti ljubomore na one koji ostvaruju vise novca i to ce se vrtiti u nedogled!Dobro, ako je sve katastrofalno i ako mislis da su ove subvencije katastrofalne, da li bi bio voljan da napises kako ti vidis izlaz iz ovog corsokaka. Ja se slazem da je lose, da su mnoge stvari godinama lose radjene, ali ako ovaj predlog subvencija koji obuhvata od ribe i pcele do svinje i krave i celokupnog ratarstva prodje mislim da ce 90% ljudi biti zadovoljno.
Za 11ha.Ja se za tebe ne sekiram ali se ti sekiraš za mene.Što se mene tiče otvori i 5 gazdinstava ako ti država dozvoli.Zorane ne budi naivcina nisi od juce!
Ne teraj istu jednu stvar, navodno tebi je ravno ali se previse sekiras za druge!
Zar ti stvarno mislis da neki koji su imali vise gazdinstva sad su u takvoj poziciji da ne mogu vise ostvariti subvencije?
Daj Boze da ih isplate a za preostalo ne sekiraj se. Jednostavno, gase se te koje vise nece biti potrebne, prebace se u jedno eventualno 2 neki ce mozda i u vise, nacina ima pa ce opet minimalno ostvariti bar za tih 100 ha, jesi li se pitao ti za koliko ha ces ostvariti subvencije?
Pa slusaj...nema ni svako istu platu ni penziju ni auto ni zenu...tako da ni subvencije ne mogu biti iste nego zavise od vise faktora...Ne slazem se da ce biti zadovoljni 90% jer mnogo vise manjih gazdinstva ima koji ce ostvariti manje novca od subvencije (ako ih bude) i onda cak i da im to odgovara opet ce biti ljubomore na one koji ostvaruju vise novca i to ce se vrtiti u nedogled!
Svaka je kao u Njegoša.E neka si napisao.Pa slusaj...nema ni svako istu platu ni penziju ni auto ni zenu...tako da ni subvencije ne mogu biti iste nego zavise od vise faktora...
Po meni najbitnije je ocuvati sto vise domacinstava u odrzivom stanju jer svako domacinstvo je i mala firma koja zaposljava svoje clanove...
Sto se tice ljubomore za koju se mnogi hvataju i cesto pominju...verovatno su po istim arsinima ljubomorni na jace od sebe pa se vode tim arsinima...
Mene licno ljubomornim ne moze napraviti niciji rad ni kapital i sve sto ide uz to...gledam svoja posla, radim koliko hocu i kako mislim da treba...u zivotu sam svega par puta bio ljubomoran , koga zanima detalj moze na pp....
to nema veze sa kapitalom ni traktorom ni kombajnom ni autom...mene materijalne stvari ne doticu
Vidim ja da se ne sekiras ali godi ti sama pomisao na to da neko radi vise ili ima vise gazdinstva i da ce sad da crknu i nece vise videti subvencije.Za 11ha.Ja se za tebe ne sekiram ali se ti sekiraš za mene.Što se mene tiče otvori i 5 gazdinstava ako ti država dozvoli.
Ti sad hoćeš da kažeš koliko si ti bogat a koliko sam ja siromašan jer ću manje novca dobiti.
Zoki,odmori zivce.Ostalo nam je premalo,evo ovaoj divan pesnik nije navrsio ni punih 55.