Dolovac
Član
Jel moze da mi neko objasni-pojasni zasto pola srbije uopste neglasa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pčelara i Zlatka poznajem lično ,dr mnogo grešiš.
Gornje i donje Nedeljice jedine dve izborne jedinice u Lozničkoj opstini gde vučić na ovim izborima nije dobio.
Jeste poletno glasao ,ali glasao...дал
Što su i mnogi sa ovog foruma ,a sad se mažu blatom da se ne prepoznaju.
A po pisanju i mom bivstvovanju ovde 12 godina mogao bi ih sve poimence nabrojati.
@drsole - ne preuvelicavaj sposobnosti predsednika jer covek ne zna gde je levo a gde desno . Kako ce se dalje odvijati situacija ? Evo ti prilika da se pokazes kao najbolji analiticar
Moje pitanje je i trazilo ovakav odgovor al ne za mene, hvalaА ти никад нису уш'о у продавницу да купиш дубоке кожне ципеле, а тамо имају само дубоке патике и гумене чизме?
Nekad je bolje kupiti papuce neg ici bos 4 godineА ти никад нису уш'о у продавницу да купиш дубоке кожне ципеле, а тамо имају само дубоке патике и гумене чизме?
Шта си онда урадио?
И поред тога што си обе понуђене варијанте већ испробао и видео да ти баш не одговарају, ти си опет изабрао нешто за шта знаш да ти не одговара?
Cvijetine ne budi skromanПомешао си ме с Цвијетином...мада ни он није аналитичар ал' добро „види“. Не бавим се проценама али ево ко ће победити јер има подршку са стране...иако су се страни посматрачи јако лоше изјаснили о изборима али...они „његови“ су јачи
o cemui ti pricas covecePo meni sad se odlučuje o Kosovu i Metohiji.
Postaviće onoga ko najviše obeća.
kakve pritiske???Malo mi kasne vijesti.
Nisam čuo da je neko potpisao a neznam i zašto sad vrše neke pritiske i pregovore.
Bas su gotivni . Deluju kao tinejdzeri koji su krenuli da zavrse neku vutru pa u parkic na pivo i dzointpredsednik drzave i ministar finansija
zivimo u diznilendu bog te jebo