SeljakizGrada
Član
Nebitno šta se radi, bez 30€ neće niko, a da vredi kao radnikPa ovo je poso da se pomogne oko sena, nahrane koze, poslovi oko kuće
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nebitno šta se radi, bez 30€ neće niko, a da vredi kao radnikPa ovo je poso da se pomogne oko sena, nahrane koze, poslovi oko kuće
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
U tako smo i mi prošli 2019 i 2020 ne mož da nađemo fizikalca a fora ćale i zet majstori i najviše sto daju je 2500 plus hrana,piće i naš prevoz.Nebitno šta se radi, bez 30€ neće niko, a da vredi kao radnikMada naći nekog je nemoguće
Kopao za neku kanalizaciju, trebao čovek da prokopa 5 kanalića od po 2m,jer ne mogu bagerčetom da se zavučem.Po preporuci dodje dečko priča sve ok 35€+klopa i piće, iskopao 2 ostala 3 sam morao ja
![]()
Ako nekog namolis da uopšte dođe racunaj 4 do 5 hiljadaKoliko bi onda moglo da košta lepljenje 4 kvadrata stiropora na plafon, potom na taj stiropor mrežica i lepak? Čisto da se pripremim, da me ne ošine srčka kad čujem cifru od majstora...![]()
Teško ćeš naći majstora za tako sitan pisao .Koliko bi onda moglo da košta lepljenje 4 kvadrata stiropora na plafon, potom na taj stiropor mrežica i lepak? Čisto da se pripremim, da me ne ošine srčka kad čujem cifru od majstora...![]()
A da probaš sam ?Šta da radim kad je sitna prostorija.![]()
Ma sve te razumem ali mislim da polako dolazi vreme da će mo sve morati da pokušavamo sami .........Ma probao bih sam da je zid u pitanju, al' plafon... Da mi ne bi posle palo na glavu. Ajd' još i da zalepim stiropor, al' da utopim mrežicu na plafonu, nisam nikad radio sa tim lepkom, niti imam ono čudo što meša, niti imam iskustva koliko treba gusto... Da je veća površina pa da negde i vežbam (na nekom zidu na šupi i sl.)......
Najbezbolnije je sam da odradis,nije to kvantna fizika. Mogu da svratim da ti pokazemNije, biće moja hobi radionica. Ma probao bih sam da je zid u pitanju, al' plafon... Da mi ne bi posle palo na glavu. Ajd' još i da zalepim stiropor, al' da utopim mrežicu na plafonu, nisam nikad radio sa tim lepkom, niti imam ono čudo što meša, niti imam iskustva koliko treba gusto... Da je veća površina pa da negde i vežbam (na nekom zidu na šupi i sl.), al' za 4 kvadrata... Planirao sam da to platim nekom ko zna a da šparam na drugim stvarima...
Стоји! Ту неки дан сам гледао на ЈТ поправку зуба, конкретно скидање каријеса.Ma sve te razumem ali mislim da polako dolazi vreme da će mo sve morati da pokušavamo sami .
Pričao sam sa jednim keramicarom koji radi u Inđiji i rekao mi da ima pogođenih 30 hiljada kvadrata da radi.Drugar radi keramiku u bg, razbija se od posla,ne moze sve ni da prihvati.
Jednostavno je tako, svih majstora fali, roditeli danas vaspitavaju decu da uce i rade fensi poslove, da budu gospoda i ceo zivot samo uzivaju...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока