Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Харп па свемирци, ал' се навалили од вардара наовамо. Ај' да кажем јасно ми за нас свака непогода не може да промаши али што од њих крене па преко хрватске?

Bas sam nesto slicno sada rekao caletu . Sta su slovenci zgresili zapadnjacima da ih tako urnisu da harpom ? Ajde u Croatiji imas Milanovica koji ne pljuje mnogo ruse . Ali zasto slovenci ?
Da se razumemo . Sigurno postoji pokusaja promene vremena . Znamo za razbijanje oblaka i ne padanja kise u vecim zemljama povodom nekih manifestacija . Ali sumljam da moze ovakvo sranje ljudska ruka da napravi 🤔

То се зове ефекат лептира, негде другде можда и чачкају са временом и онда поремете на другом крају света. Арапи су покушавали нешто са гађањем облака, посипањем неког једињења сребра из авиона и шта још. Сазнађемо за 50-так година ко буде жив кад истекну ознаке строго поверљиво.

To je uradio Milan971-naveo je šta je po njegovom mišljenju na snimku.Bez uvreda,bez ičega.Izguglao je i našao šta je na snimku.
Sve što si napisao je živa istina ali treba za to kultura dijaloga.
Nisam izguglao jer nemam naviku a ni potrebu za tumaramjem po internetu ,predpostavio sam šta je jer sam više puta pomagao u pripremi kod prijatelja u kasapnici. Samo što su na ovom snimku higijenski uslovi na višem nivou.
I kod mesnih prerađevina je pravilo .što je sitnije mleveno to su sastojci u proizvodu nekvalitetniji.
Veštačko meso je još uvek preskupo da bi tek tako ušlo i komercijalu.
Ko bi bio lud da plati pljeskavicu 500+ evra.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh