Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad je rupa mala nemoguće je ubaciti fleku unutra i zalijepiti. Komšija kupio na oglasima neko dvokomponentno i kao to je sigurno ljepilo koje lijepi taj materijal kad ono ništa bolje od običnog neostika. Otpadne fleka a na materijalu se i ne poznaje da je bilo lijepljeno. Znači da ljepilo uopšte ne reaguje sa tim materijalom.
i da dodam nije sintelan već intex

Poslednja izmena:
I da je uguram unutra kako je namazati ljepilom? Možda je unutra ostalo i neke kemikalije od proizvodnje pa je i to potrebno očistiti i odmastiti.

Kojim ljepilom da krpim dušek na duvanje? Materijal je kao za bazene i čamce na duvanje. Dal na njemu piše sintelan. Interesuju me iskustva a ne reklame. Taj vrag od materijala izgleda ne prihvata nikakvo ljepilo. Ako i zalijepi ne traje dugo i otpadne zakrpa.
Samo lepak za polivinil hlorid ili skraćeno PVC, i obavezno PVC folija.

Ако је као ови базени што се продају имаш лепило као лепљива трака, и имаш посебно лепак и флеку провидна. Ја сам скоро крпио мој базен просека га пуроматом и ено држи не пропушта, нит се одлепљује.

@frkani - ako nista ne pomogne drzi prst na rupi 🤗
Vidim da niko nije objavio niti komentarisao nastanak paorskog pokreta . Osniva se 19 avgusta i eto nama solucije . Nadam se da ce se oko ovog pokreta okupiti sto vise udruzenja i da cemo slozno svi kao jedan da budemo uz ovu pricu 💪

Poslednja izmena:
Drale koje ljepilo si koristio?
Imam tih traka providnih ali ne drže. Probao ih bez ljepila.
Banat. Nepaše prst u svaku rupu pa čak i kad su blizu jedna druge. :)

Kod mene su izgleda prskali od krpelja i stenica . Preletao avion i opasno je smrdelo . To sam zakljucio posto su komarci ostali zivi .
I ljudi moji unistice one breskve i popice kaznu proizvodjac i onaj koji mu je taj preparat prodao . Ok je to ali takve breskve su se do pre godinu ili dve jele . Zasto ih nisu strpali u kazan i napravili jednu dobru breskovacu ?

Нисам знао до сад да има овако мало паковање чоколадног млека.
87a88b19e783fa0fa0c9eb6e6dcd91ac.jpg

Stigao danas julski račun za struju. Iako smo 2 nedelje bili na moru i u kući je komplet sve bilo isključeno osim zamrzivača. Račun je isti kao i junski, svega par dinara razlika. Jel to opet bilo neko poskupljenje?

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh