Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno, ili se zezaš?
Ovo je Gledičija, Gledić, Gledić bagrem, Medonosno drvo, Trnovac...
dec650b9ce82227328cc06a33800851e.jpg

Ma ne zezam se,pojma nemam,prvi put u zivotu vidim drvo sa tolikim trnjem....Trebalo bi da se zove djavoli trn ili tako nesto lol,mozes trnje koristiti kao eskere xd.

Kod nas ga ima poprilično. Mi smo kao deca jeli one mahune dok su zelene. Tj, otvori se mahuna i jede se seme dok je mlado, bude baš slatko.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Evo da ti ja prevedem: neće ona biti naročito oduševljena sa tobom.. iako si se ti 'naložio' na nju..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Zanimljive odgovore daje ova veštačka inteligencija kad joj postavim logicki zadatak ( za decu )
A kada sam postavio podpitanje nekako je shvatila grešku , izvinila se i ponovo izračunala vrednost ?!?
65bd573b6e02ac737fddd6470390f444.jpg
84f615d1cbbea92112a8605c90e78583.jpg
147e19b34cd2685c047848c451e1f95e.jpg

p.s ove crvene brojeve sam naknadno dodavao da BiH screen-shot fotografije poslozio smislenim redom .

Poslednja izmena:
Пало ми на памет Топ листа надреалиста кад Ђура објашњава колико које земље да се стави у саксију па наброји пет четвртина и на примедбу да је толико набројао каже па узми већу саксију.

Meni se čini da ona vremenom ( na greškama ) " uči " jer je tek treći odgovor na isto pitanje bio najsmisleniji . ( nisam okačio da ne zatrpavam temu )

To sa trnovima nikad nisam vidio . Opet , da nije to rogac , zbog mahuna? Bilo je nekad par rogaca u komsiluku al se ne sjecam da je imao trnove.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh