Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Чиповање и нека врста власничког листа. Одгајивачнице паса то да раде и већ имате добар део евиденције.

нема са керовима ко да ти помогне ако неће власник паса ако неће или продај кућу или их елиминиши

Када ти уђу у авлију пријави да су те напали мало исцепај панталоне, рукав изгреби се по лицу и тужи га, још ако нису пелцовани има да најебе и да му их одузму. Ако их потрујеш или нестану знаће да си ти, ако сте имали већ проблема због паса.

Mi imamo 3 kera u dvoristu i nikad bez dobrih kerova domacinstvo nece biti!
Svasta se desavalo nocu i jednostavno kerovi su u mom dvoristu, na ulici nemaju sta da traze, u komsijinom dvoristu, niti neko u mom dvoristu, pogotovo u gluvo doba nenajavljen.
Niti njih ko dira niti oni, postoje ljudi koji se plase ali uvek ima neko kuci i nema brige.
Ako uvedu porez, platicu i to, ili nek mi garantuje neko da ce sve biti u dvoristu ujutru kad ustanem, mozda bih razmislio da budem bez kerova!!
Ne savesne vlasnike treba strogo kazniti, ne vidim razlog zabrane drzanja...
Naravno da razumem ovaj kolegin problem, moze ih eleminisati ali ovaj ce verovatno iz inata opet nabaviti.
Sto je najgore to je verovatno i jedino resenje svi znamo kakvi su nam zakoni.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Не сад је боље ја њега него он мене боље он у ђубре а ја на Суд него дете да најебе или било ко други па после адвокати ку...ц палац.Црта је повучена гвожђе на свом месту.

Samo malokalibar, rasprskavajuci, plasticnu flasu na cijev i u prsa, niti se sta cuje niti moze napraviti jedan korak pa sve da je k'o tele.

Fale nama mnogo stroziji zakoni po pitanju pasa.Lutalica na sve strane,kome god se cefne baci psa negde u drugo selo i bole ga kur...Za takve stvari bi trebale postojati kazne u sestocifrenom iznosu,a pse najstrozije cipovati i da se zna ciji je koji pas,iste kazne da postoje ako se pas ne cipuje,sterilizacija da bude dzabe a ne da se kote kao cigani i onda gazda nema hrane da ih sve hrani pa ih baca gde stigne ....Te lutalice su opasnost po saobracaj i po ljude bilo da ih mogu ujesti ili da prenose nekakve zaraze.
U ovom slucaju Sarplaninaca,da smo ozbiljnija drzava pa da komunalna reaguje na to,ali sumnjam da hoce.Ti psi nisu lutalice nakon svega,niti su neki levi mesanci,takav gazda treba biti debelo kaznjen za takvo ponasanje.Izgleda da kao i za decu,tako vazi i za ljubimce,nisu svi sposobni da imaju iste.

Ja sam imao problem sa komšijama i njihovim cvrcanima,podavio sam Boga oca,oni opet nabave novog :D Onda se komšija okliznuo i shvatio da mu ne treba cvrcan :D

Moraš da ubaciš argumente u diskusiju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh