Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitaj ti nju zasto se paoru u Srbiji ne mogu ujediniti .

Ovo je izbacilo kao odgovor .
p.s ne znam kako se sheruje iz ovog programa pa sam odgovor poslao ovako i
fa1fc68697cac18cbf3e31b981092159.jpg
154de80e159813f0422c60159b12de9f.jpg
c8b4a954c88765d15b5fcbcbcdf9cace.jpg

Sent from my RMX2155 using Tapatalk

Obrazovanje, onako kako ga mi poznajemo, i jest samo prenos podataka. Neki autoritet izbifla određene podatke i kad te prozove ako si tačno ponovio što je rekao, dobiješ diplomu. Ako ne ponoviš pao si na ispitu a ako se to ponavlja onda si propao na više načina. Odgoj je nešto drugo. Odgajati dijete je umijeće.
Umjetna inteligencija mi je potpuna nepoznanica. Čuo sam da rade na spajanju biološke materije sa umjetnim čipovima. Šta će od toga ispasti možemo samo nagađati. Možda neki zombiji.

Nekad bilo. Dali je bilo dobro ili ne? Iskustva su različita. Neko je dobro prenosio te životne vrijednosti a neko se iživljavao nad nemoćnim.

Šta mislite dali će doći do vjenčavanja robota i čovjeka? Zamisli jednu lijepu robotkinju napravljenu po sopstvenom ukusu za lijepo. Mmmmm.
Lijepa, pametna a zna i da prećuti. Biće to ozbiljna konkurencija. Naravno da će i žene imati svoj izbor ali moja mašta neide u tom pravcu da bi zamišljao šta njima treba.

Ево на београдској хроници као по команди водитељка хебе растура шапића. Овај се таман заука а ова га испрескаче, не зна где је.

Čuo sam da rade na spajanju biološke materije sa umjetnim čipovima. Šta će od toga ispasti možemo samo nagađati. Možda neki zombiji.
Па то већ функционише. Можда си видео глуве особе које имају избушену лобању и апаратура спојена директ на мозак. И за слепе су урадили али само 16 битно па могу да пренесу само сиво-сиво али и то је нешто ако си потпуно слеп. Међутим, то нема везе са вештачком интелигенцијом.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh