Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Covek samo rekao ono sto je video posle pokretanja tih ploca,ima i video objavljen 3 februara gde govori o tomeFino ga je ukakilo . To nista ne govori . Pa i mi ovde svasta pisemo , predvidjamo i pogadjamo .
Eto jel smo rekli da ce Dacic uvaliti noz AV i da ce Djilas biti zamena
Za njega i državu je bolje da potpiše .........................................................................
A opet kad potpise bice ugraviran kao izdajnik-ako ne potpise ide da svira klavir....ucenjen
To je tvoj licni stav ili vecinskog stanovnistva?Mi manjine nemamo neki stav pa smo neodlucni, ipak ne bismo hteli da narusimo zajednistvo.Za njega i državu je bolje da potpiše .
On je predsednik pa ni ne moze da potpise vec premijer ali zna se da je on ovo dogovorioAko dodje do potpisivanja nekog...poturiće on mutavu i sl. Nece on licno...
Sta ovde sto sam napisao nije realno?I kada se probudis a ti pao sa kreveta . Da li si realan sta si napisao Miso Brkicu junioru ?
Nadam se da ce se pisati o upropastenoj privredi, zatvorenim fabrikama, poklanjanjem para stranim investitorima, pljački resursa, pljački državne imovine.....izdaji domovineNece biti potpisa jos nekoliko godina tako da on nece nista potpisati . Sledeci koji bude dosao ce to uraditi a on u istori ce ostati upamcen kao zacetnik savremene Srbije . Govorice se o km autoputeva o fabrikama o renoviranim skola i bolnicama . O velikom ulaganju u crkve i manastire . Istoriju pisu pobednici , ne zaboravi to .