Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Мислим да се код нас појавили тек негде крајем 80год.прошлог века. Чувени атразин за кукуруз, линдан инсектицид и за сунцокрет у праху био али немогу имена да му се сетим, а прскалице биле од месинганог бурета плаве боје.Odgledao sam snimak . Ozbiljna tema ali nisam shvatio jel to vec sva ta ukidanja u narednih godinu ipo dana ?
I samo da pitam jel znate godinu kada ste prvi put koristili herbicid ? Kada su se oni pojavili ?
Atrazin i monosan. Kasnije dual i primextraМислим да се код нас појавили тек негде крајем 80год.прошлог века. Чувени атразин за кукуруз, линдан инсектицид и за сунцокрет у праху био али немогу имена да му се сетим, а прскалице биле од месинганог бурета плаве боје.
A ima li taj pare da kupi hranu od motike?. . .
Sent from my RMX2155 using Tapatalk
Ovo lici na moj komentar ali nije . Ne koristim herbicide ali volim pesticide . Rade dobar posao . Pokusavao sam sa koprivom ( cak tri puta u nedelju dana sam prskao voce ) ali rezultati mozda na 50% . Pokusavao biopesticide i ista stvar .. . .
Sent from my RMX2155 using Tapatalk
Krenula je hemija krajem sedamdesetih a možda i početkom sedamdesetih .Monosan je bio br 1 za širokolisne a inokor za uskolisne u kukuruzu .Inkorporacija treflana za suncokret .Мислим да се код нас појавили тек негде крајем 80год.прошлог века. Чувени атразин за кукуруз, линдан инсектицид и за сунцокрет у праху био али немогу имена да му се сетим, а прскалице биле од месинганог бурета плаве боје.
Da a imam prskalicu jos u dvoristu za imt533 onu sto ide na blatobrane iz 1967 godine , bice da se atrazinski preparati kod nas pojavili 20godina prije nego sto si napisao.Мислим да се код нас појавили тек негде крајем 80год.прошлог века. Чувени атразин за кукуруз, линдан инсектицид и за сунцокрет у праху био али немогу имена да му се сетим, а прскалице биле од месинганог бурета плаве боје.