Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bih dodao na nalogu da mora imati ime i prezime kao i mesto pod obavezno kao osnovni podatci.
Sta ima da se krije, nismo mi *urve vec domacini ljudi, iskreni i posteni sa sela!!
Ali sve se menja pa tako i ljudi na selu izgleda.
Kao jednom prilikom sto mi je kolega na pp sugerisao kako sam u ovoj temi lupio nesto u vezi zapada, da nam zapad nije kriv za ovo rasulu u drustvu vec sami sebi, i da trebam obici evropu da vidim kako i sta funkcionise.
A na njegovom nalogu nikakvih podataka nema, nije se ni predstavio, o cemu da pricam sa njim?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Izvor ?

Kazes da su pustili vakcine i pravili svoje i vakcinisali svoje ljude necim sto je stetno. Zar mislis da to moze da prodje njihove sigurnosne provere.

Bas bi voleo da vidim tu presudu. To bi skandal bio vlada bi pala i mnogi bi zavrsili u zatvoru. Gde su vesti iz medija o tome ?

Izvor ?

Kazes da su pustili vakcine i pravili svoje i vakcinisali svoje ljude necim sto je stetno. Zar mislis da to moze da prodje njihove sigurnosne provere.

Bas bi voleo da vidim tu presudu. To bi skandal bio vlada bi pala i mnogi bi zavrsili u zatvoru. Gde su vesti iz medija o tome ?
Penzioner-doktor Nestorović je prošle nedelje na tu temu u emisiji " posle ručka " nešto pričao i pozivao se na izvore samo njemu poznate .
Ako je to tačno Amerikanci su svoju naciju blago rečeno desetkovali jer su kod njih te genetske vakcine najviše primenjivali .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh