Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Аркадије, личи на улаз у њиву вероватно велика табла па да не круже у жетви.
Jedino ako ce kroz moju njivu negde da idu ,to je moja njiva iza kanala.Ima na par mesta tako zatrpano tu taj gde gde sam sad prosao traktorom,moja njiva ima kanal na 2 strane i oba kanala su zapusena :unsure:

Milošević=Radikali=SNSSa Momom se u potpunoti slažem što se Miloševića tiče.Unazadio nas je 100 godina,posle se sve rušilo po automatizmu.Zna se i gde s školovao i za šta.Za jedno 50 godina će sve isplivati.
A sta bi to bilo sa nasom zemljom i tadasnjom SFRJ da nije bilo Slobe ? Jel bismo sada bili u EU i srecno ziveli ?

Zašto se femkate oko Slobe:)....kao,on je kriv za svu Srpsku propast,,,,on je kriv i za lude megalomanske Karađorđeviće,Krcune i Rankoviće.
Ljudi moji, problem Srba posljednjih par decenije je upravo nedostatak bilo kakvog ozbiljnog državnog nacionalizma.
Danas nacionalne teme nisu IN Srbija sa Vučićem i izbornim rezultatima pokazala da je vise nacionalne priče ne interesuju, samo ekonomija i pravni sistem, Kosovo je marginalizovano itd, tako kaže volja birača i ko misli drugačije u grdnoj je zabludi. Previse je gladnih, libo ih racqu za srpstvom, crkvom i granicama.

A sta bi to bilo sa nasom zemljom i tadasnjom SFRJ da nije bilo Slobe ? Jel bismo sada bili u EU i srecno ziveli ?
Ne znam šta bi bilo.Verovatno bi istorija bila drugačija.Ne bih u neku veliku diskusiju da se upuštam jer na formu ima dosta poštovaoca lika i dela Miloševića koji je unazadio ovu zemlju.Samo bih imao jedno pitanje za one realnije:Ko od opozicionih stranaka nije učestvovao u 5 oktobru.

Nema sanse da bi svi imali istu sudbinu . To se cak i u najidealnijem komunizmu nebi desilo. Ti i ja npr sigurno niti bi isti "televizor" gledali ,niti iste stvari voljeli , kao i sada . Sto se tice drzavne imovine , tesko bi se ista losije sa njom desilo nego sto se sad desava .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh