Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
druze obrnuo si igricu ;)
zato smo tu i gde smo kada od skupstine najviseg organa vlasti napravis vasar
Hvala za igricu . Trudim se 👍
Imas prava . Neozbiljni smo skroz . Da smo ozbiljni kao zapadne zemlje do sada bi vec dugajlije usvajale decu i onda bi bili super i napredni .

Ok . Samo mi reci na koji nacin mislis da ce se RS pripojiti Srbiji ? Za nezavisnost ok , to je donekle izvodljivo .
Dali želiš reći da bi najprikladnije bilo da srbi u rs prime islam i konačno ne talasaju više? Imam blagi utisak da ne želiš nikakav kontakt sa svojim sunarodnicima ispod save i levo od drine.
Izvinjavam ti se unapred ukoliko nisi srpske nacionalnosti, tada su tvoja uverenja donekle razumljiva.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Po Seljakovicu vise ni ne znam koje sam .
A sto se RS tice , naravno da ne treba to da bude . Srbi su deo BiH i njihov nezamenljivi deo i imaju svako pravo . Kada opcija svi srbi pod jednim krovom bude realna drugacije cu pricati . Ali treba tiho teziti tome a kada ce do toga doci to niko od nas ne zna . Samo pre toga Selakovic ce morati da objasni ko su oni koji se ne prezivaju na IC .

Nije problem što su došli,nego su i ostali i zauzeli pozicije i ne puštaju ih,samo se smenjuju( u krug,u krug,ja i moj drug).Ne znam u novijoj istoriji koji je vladar bio iz SRBIJE-SRBIN.Ništa to nije slučajno.
U poslednjih 10 godina da . U ovim granicama sadasnje Srbije nisu rodjeni samo AV , Brnaba , Djindjic i Tito . Zbog toga se i velicaju a svi ostali nisu valjali .
I da dodam Tadica .

Poslednja izmena:
U poslednjih 10 godina da . U ovim granicama sadasnje Srbije nisu rodjeni samo AV , Brnaba , Djindjic i Tito . Zbog toga se i velicaju a svi ostali nisu valjali .
I da dodam Tadica .
Ko je bio iz Srbije,brzo je sklonjen ( Koštunica).Zaboravio si Miloševića.I koliko to godina dođe kada sve to sabereš.Zdravo mnogo.Zbog toga i nemaju važnost ona 4 S.I zato su nas rasparčali.Većina pobeže u Srbiju.Da nisu bežali,sve bi drugačije bilo.

Ko je bio iz Srbije,brzo je sklonjen ( Koštunica).Zaboravio si Miloševića.I koliko to godina dođe kada sve to sabereš.Zdravo mnogo.Zbog toga i nemaju važnost ona 4 S.I zato su nas rasparčali.Većina pobeže u Srbiju.Da nisu bežali,sve bi drugačije bilo.
Pa Milosevic je rodjen u Pozerevcu . To sam gledao . E bravo Zoki za Kostunicu . Videli su ga i Tarabici u prorocanstvu . I da dodam da je Kostunica medju retkim velikanima a koji se ne preziva na IC .

A poreklo Miloševića.
E to stvarno ne znam . Probacu sada na nadjem na googlu ali verujem da nije iz ovih krajeva cim ti to kazes .

Dodatak - Crna Gora i iz familije Vasojevica su . Znas kako . Mozda cu lupiti ali mislim da su Crnogorci sa planina " najcistiji " srbi jer su uspeli da se mnogo ne mesaju sa ostalim narodima 🤔

Poslednja izmena:
Ne znam u novijoj istoriji koji je vladar bio iz SRBIJE-SRBIN.
Сваки владар, па и наш, би требало да буде онај који је својим, ајд' да кажем способношћу, сјебао све конкуренте и испливао на врх. Е таквом би требало пружити даљу подршку за битку на међународној сцени за свој народ.
Mozda cu lupiti ali mislim da su Crnogorci sa planina " najcistiji " srbi jer su uspeli da se mnogo ne mesaju sa ostalim narodima
А можда су (генетски) то они који себе називају Бошњацима обзиром да их променом вере Турци нису дирали а мешање по женској линији се не рачуна (која се удала за Турчина рађала је Турке).

Da li neko ima vino za prodaju od starih sorti grozdja? Ako neko ima vina od Lipovaka(Lipovac), Tamjanika,itd...

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока

Лебац ти ражани, чега све неће да се сете: малочас ми клип на "Јутјубу" прекине реклама неке кинеске фирме која прави... како се оно зове она плочица са ценом и називом артикла испод сваког од производа на рафу? Е та ствар - сад им има дигиталних: има мали дисплеј (рекао бих као на е-књигама) који се напаја са две 2032 батерије и садржина може да се мења дистанционо за пар секунди. Ја сам сигуран да тих плочица има по неким продавницама по Кини, али неће ме изненадити да се то чудо за неку годину појави по домаћим продавницама. Не знам да ли би се неко са почетка прошлог века изненадио када би га ставили у половину тог истог века, али онај из те половине века, био би забезекнут овим нашим временом.

Нисам тако осетљива душица да ми засмета нека реклама коју после пет секунди могу да прекинем.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh