Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Digne kredu, napravi nesto, proda deo kvadrature - kupi od sebe preko trecih lica, vrne kredit, ostane objekat i to se izdaje i prodaje polako posle... neko moje vidjenje , inace sam laik....

Пре свега тога ко ће живети у свим тим силним становима? Има ту доста непознаница. Ајде туристичка места али потераће и те власнике стан на дан.
И на крају кола да се сломе на трећој страни, мени личи на организовану навлакушу.

@zoki - gde si procitao tu Brnabinu izjavu ? Ja je nisam cuo do sada .
Bravo SeljakizGrada . Mora da smo gledali istu emisiju . I ja sam to cuo i frapirao sam se . Da drzava nista ne provera . Zabole je . Uzima lovu od poreza , cuti i navlaci muljatore da udju u mrezu . Kasnije ce svi cutati i podrzavati ovu vlast da ne bi izgubili nelegalno stecenu imovinu . Bas taj neki ekonomista je to rekao . Na taj nacin se ne mogu oprati pare . Covece sta ce biti oduzete imovine jednog dana kada dodje neki sa kicmom na vlast . Ko zna koliko su i strani muljatori ovde pokupovali imovine .

Такав се у Србији неће родити са кичмом и без путера на глави. И ко ће за 20-30 год доказати шта је стечено нелегално када сад не могу то да докажу.

@zoki - gde si procitao tu Brnabinu izjavu ? Ja je nisam cuo do sada .
Bravo SeljakizGrada . Mora da smo gledali istu emisiju . I ja sam to cuo i frapirao sam se . Da drzava nista ne provera . Zabole je . Uzima lovu od poreza , cuti i navlaci muljatore da udju u mrezu . Kasnije ce svi cutati i podrzavati ovu vlast da ne bi izgubili nelegalno stecenu imovinu . Bas taj neki ekonomista je to rekao . Na taj nacin se ne mogu oprati pare . Covece sta ce biti oduzete imovine jednog dana kada dodje neki sa kicmom na vlast . Ko zna koliko su i strani muljatori ovde pokupovali imovine .

Izgleda da je našim ljudima tako lakše , kad ne mogu da isprate licitaciju ili neku cenu ( stan , plac , zemlja , arenda .... ) odmah kažu " to mafijaši peru pare "

Такав се у Србији неће родити са кичмом и без путера на глави. И ко ће за 20-30 год доказати шта је стечено нелегално када сад не могу то да докажу.
Pa taj zakon o imovini je donet pre jedno dve godine . Hvalili su se kako ce da plene . Teski lazovi . A i za 20 godina se lako provali . Sve sto treba je volja i da se ekspert malo udubi u papire .
@zoki - au stvarno to rekla . Ladno niko o tome nije pricao nego o tome koliko bi joj trajale 40.000 . Ja mislim da ona ni ne zna koliko sta kosta . Garantovano ni dinara ne potrosi oko nabavke hrane i svega sto je potrebno za domacinstvo . Energente ne placa , ima poslugu i zabole je stojko koga nema a volela bi da ga ima . Svu platu verovatno stavlja na stednju 🤣

Da ,samo ti sto grade su pola politicari ili mafijasi.Pa se lepo zavedu u knigama taj matrijal toliko i toliko, a on kosta upola manje...
I šta dobije time?Ništa,zna se koliko košta go kvadrat u izgradnji,cena se nabija lokacijom i ostalim stvarima koje olakšavaju život.Nemaju svi dobrog arhitektu pa prave tipske stanove koji ne mogu da se prodaju za dobru cenu,Al zato ko ima dobrog arhitektu.

Ima tu i dosta slepih kvadrata koji se provlače ispod radara i gde je zarada 1/1.Isto kao i za parking mesto koje prodaju dodatno ili mimo stana za koji je odredjeno po projektu.Onda razna potkrovlja koja postanu čitav sprat a nigde ih nema u projektu.

Pa nisu za dzaba asfaltirali Nedeljice i taj kraj, svaki sokak je sredjen.
Pripremaju da rio tinto ne gazi po makadamu, vec da ostavimo utisak kao pravi domacini.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Која туга ће бити ако ово прође. А пошто искрено верујем у неки фушерај неће то дуго радити док не дође до озбиљне хаварије. Професор на пио фонду, први до водитеља. Каже имали смо среће од бивше југославије до сада да нисмо имали хаварије у рударско топионичарском сектору. Како зашто... Професор повезује са срећом, ејјјј!!!

Nadjes nekog ko se bavi poljoprivredom i upumpas pare u gazdinstvo evo sad susa nema roda a kupi se traktor zemlja zida se hala rodilo ne rodilo bila cena ili ne, ubacuje pare kako raste imanje povecavas sve vise, pravda se velikim rodom pesnice 10 t kukuruza 15 po hektaru itd i tako prljave pare udju i operu se, slicno je sa gradnjom itd

Pa nisu za dzaba asfaltirali Nedeljice i taj kraj, svaki sokak je sredjen.
Pripremaju da rio tinto ne gazi po makadamu, vec da ostavimo utisak kao pravi domacini.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Vidim da si ti iz tih krajeva . Kako gledas na izjavu AV da ce taj deo zemlje napredovati i da ce se ljudi doseljavati ? Ako ne bude rudnika ispraznice se taj kraj . I naravno bice vise novca u budzetu opstine .

Nadjes nekog ko se bavi poljoprivredom i upumpas pare u gazdinstvo evo sad susa nema roda a kupi se traktor zemlja zida se hala rodilo ne rodilo bila cena ili ne, ubacuje pare kako raste imanje povecavas sve vise, pravda se velikim rodom pesnice 10 t kukuruza 15 po hektaru itd i tako prljave pare udju i operu se, slicno je sa gradnjom itd
Da li bi ti to uradio za nekog tajfuna ? Pa po tome na tvoj racun bi recimo leglo milion e . Toliko novca mora da prodje kroz tvoj racun jer si u sistemu pdv i vodis knjige . Kako ces prikazati da si toliki novac posteno dobio i preko koga bi legla uplata ? Oni mali paori ne mogu to da rade jer nisu u sistemu pdv i zabole ih da ulaze u taj sistem i posle vode knjige .

Da li bi ti to uradio za nekog tajfuna ? Pa po tome na tvoj racun bi recimo leglo milion e . Toliko novca mora da prodje kroz tvoj racun jer si u sistemu pdv i vodis knjige . Kako ces prikazati da si toliki novac posteno dobio i preko koga bi legla uplata ? Oni mali paori ne mogu to da rade jer nisu u sistemu pdv i zabole ih da ulaze u taj sistem i posle vode knjige .
cuo si nekad za ime Mile Jerkovic?
e to ti je otprilike to sto je marko rekao

Сведок сарадник. Неколико фирми укопао у кредите. Али исто тако нећеш чути колико људи је и помогао. Све радио зато што је био у могућности.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh