Kremator
Član
Digne kredu, napravi nesto, proda deo kvadrature - kupi od sebe preko trecih lica, vrne kredit, ostane objekat i to se izdaje i prodaje polako posle... neko moje vidjenje , inace sam laik....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@zoki - gde si procitao tu Brnabinu izjavu ? Ja je nisam cuo do sada .
Bravo SeljakizGrada . Mora da smo gledali istu emisiju . I ja sam to cuo i frapirao sam se . Da drzava nista ne provera . Zabole je . Uzima lovu od poreza , cuti i navlaci muljatore da udju u mrezu . Kasnije ce svi cutati i podrzavati ovu vlast da ne bi izgubili nelegalno stecenu imovinu . Bas taj neki ekonomista je to rekao . Na taj nacin se ne mogu oprati pare . Covece sta ce biti oduzete imovine jednog dana kada dodje neki sa kicmom na vlast . Ko zna koliko su i strani muljatori ovde pokupovali imovine .
Pa taj zakon o imovini je donet pre jedno dve godine . Hvalili su se kako ce da plene . Teski lazovi . A i za 20 godina se lako provali . Sve sto treba je volja i da se ekspert malo udubi u papire .Такав се у Србији неће родити са кичмом и без путера на глави. И ко ће за 20-30 год доказати шта је стечено нелегално када сад не могу то да докажу.
I šta dobije time?Ništa,zna se koliko košta go kvadrat u izgradnji,cena se nabija lokacijom i ostalim stvarima koje olakšavaju život.Nemaju svi dobrog arhitektu pa prave tipske stanove koji ne mogu da se prodaju za dobru cenu,Al zato ko ima dobrog arhitektu.Da ,samo ti sto grade su pola politicari ili mafijasi.Pa se lepo zavedu u knigama taj matrijal toliko i toliko, a on kosta upola manje...
Vidim da si ti iz tih krajeva . Kako gledas na izjavu AV da ce taj deo zemlje napredovati i da ce se ljudi doseljavati ? Ako ne bude rudnika ispraznice se taj kraj . I naravno bice vise novca u budzetu opstine .Pa nisu za dzaba asfaltirali Nedeljice i taj kraj, svaki sokak je sredjen.
Pripremaju da rio tinto ne gazi po makadamu, vec da ostavimo utisak kao pravi domacini.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Da li bi ti to uradio za nekog tajfuna ? Pa po tome na tvoj racun bi recimo leglo milion e . Toliko novca mora da prodje kroz tvoj racun jer si u sistemu pdv i vodis knjige . Kako ces prikazati da si toliki novac posteno dobio i preko koga bi legla uplata ? Oni mali paori ne mogu to da rade jer nisu u sistemu pdv i zabole ih da ulaze u taj sistem i posle vode knjige .Nadjes nekog ko se bavi poljoprivredom i upumpas pare u gazdinstvo evo sad susa nema roda a kupi se traktor zemlja zida se hala rodilo ne rodilo bila cena ili ne, ubacuje pare kako raste imanje povecavas sve vise, pravda se velikim rodom pesnice 10 t kukuruza 15 po hektaru itd i tako prljave pare udju i operu se, slicno je sa gradnjom itd
cuo si nekad za ime Mile Jerkovic?Da li bi ti to uradio za nekog tajfuna ? Pa po tome na tvoj racun bi recimo leglo milion e . Toliko novca mora da prodje kroz tvoj racun jer si u sistemu pdv i vodis knjige . Kako ces prikazati da si toliki novac posteno dobio i preko koga bi legla uplata ? Oni mali paori ne mogu to da rade jer nisu u sistemu pdv i zabole ih da ulaze u taj sistem i posle vode knjige .