Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ти ако видиш паралелу између Србије тада и Русије сада у било ком смислу,финансијском,политичком,економском,војном са тобом нема шта човјек да води дискусију. Није Србија прогласила САО Крајину него народ,Србија га није подржала него продала,тј политика тада. Јел се теби чини да је Русија продала народ тамо? Дискусија је једно ал причаш нешто о чему појма немаш.Србија је прошла тако како је прошла и Срби заједно са њом, јер је морала да вуче ручну ради Европе и Америке и да ради како они кажу.Русија то не мора и не ради.
Спомињао си Бањалуку у једном посту и Хрвате пред њом,а и томе немаш појма,Хрвати су дошли дотле јер је Војска РС морала да се кочи и повлачи под наређењем Милошевића ради америчких уцијена.Чим су га одјебали и дигли Авијацију из Бања Луке стигло се до Бихаћа и Јајца. И наравно ко је продао Бихаћ алији-Милошевић. Усташе ушли у Двор на Уни није било живе душе,Мартић се морао повући по налогу Миложевића. Да се ратује упола тамо како се прљаво ратовало код нас. Руси би било на Дњепру пре 3 месеца.

Зоран0230, "Ali to će važiti samo za one koji neće da glasaju za našeg predsednika.Ostali neka mirno spavaju."
Биће пакетића сваког месеца, конзервирано наравно, и то за одабране.
Naravno,ali moramo se brzo pijaviti jer je broj mesta ograničen.

U ovu analizu ipak treba dodati jednu stvar, a to je gde se nalaze te države a gde smo mi. Mi smo okruženi sa EU i nije baš lako trgovati ako ti onaj preko čije teritorije ta trgovina treba da prođe to brani. Ajd' sad ti uvezi iz Rusije naftu ili ugalj ako prosto ne možeš da ih dovezeš kod nas...
Pa Hrvati bi nam prvi zavrnuli slavinu da se oni pitaju ali se ne pitaju.

Ako uvodimo monarhiju, treba da krenemo iznova potpuno novi i osveženi. Novi kralj bi trebao biti Đoković!
On je trenutno jedini srbin koji ima daleko najbolje konekcije sa svim kraljevskim porodicama a naročito sa UK kraljevstvom što bi zaista moglo konačno popraviti naš položaj.
Finansijski je obezbeđen i nebi morao da otima od naroda kao što bi morao osiromašeni karađorđević ili obrenović.
Mi bismo sa ovim čovekom imali neverovatno moderan nastup i kraljevina srbija bi se pominjala sa poštovanjem.
Bio bi to zaista preporod posle ovih sns/srs/sps balvana i komunjara.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Djokovic? Kakav vic mirosti.

Eno mu ga onaj prevarant u Bosni pa neka tako meditira u laznim piramidama.

Djokovic? Kakav vic mirosti.

Eno mu ga onaj prevarant u Bosni pa neka tako meditira u laznim piramidama.
Pa dobro ne moze da bude kralj jer nije u toj bransi ali moze biti i kralj i on kao premijer . Naravno nije nemoguce da Nole udje u politiku . Posto i onako voli da se time bavi i ostale pravi majmunima ( nece da se vakcinise ) . Samo mi nije jasno zasto kazes lazne piramide ?
Ja sam rekao sta mozemo uciniti . Proglasavanje bankrota a pre toga proglasavanje KiM okupiranom teritorijom . I pored kralja vracanje sistema socijalizma . Deluje mi da je radnicka klasa tada imala najvise snage ali iz mnogih prica sam cuo da paor tada nije dobro ziveo 🤔

Ja sam čuo da paor i radnik nije dobro živeo ni za karađorđevića..
Opet sa druge strane obrenović je svu imovinu prisvojio sebi, pa se država jedno vreme zaduživala kod njega..
Ako bi hteli predložiti nekog umesto ovih iz poslednjih 30 god nevidim nikog pogodnijeg od đokovića..
Ukoliko ovo čuje vladajuća vrhuška, verovatno će đoković biti napadnut momentalno preko medija i biti predstavljen kao opštenarodni neprijatelj.
To bi bio znak da je pravi i ispravan..

Bio je i Tramp na čelu te države,tako da posle njega može i magare da zasedne.

A i Bajden se samo slika,zna se ko vuče konce.

Nije valjda da zaista misliš da se američki(a i drugi) predsednici biraju na izborima? Još mi reci da ti je jasan sistem elektorskih glasova?

Електори потичу још од џорџа вашингтона. Они су преносили одлуке о гласању из далеких крајева америке у оно време. И имају екслузивно право да окрену исход гласања ако је то за више добро. А електорски систем гласања је енигма. Број електора није пропорционалан и није се мењао од постанка државе. А број становника и миграције су тотално супротни од појединих држава и броја електора у тим државама. Иначе и електори између себе гласају. Исто тако због неких виших циљева. Демократе за републиканце и обрнуто.
Код нас би се звали прелетачи али они су демократија па се то мало другачије зове. Зато имаш у америчком конгресу кад гласају за буџет или нешто важно супротно од председника.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh