Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam Dolovom nemam veze . Moja opstina je Opovo . Otprilike ima isto stanovnika kao opstina Cajetina .
@mirosti - pa kazi nesto vezano za moju opstinu pa cu pokusati da ti odgovorim .
@putin - hocu da kazem da zbog tog ludog napretka Zlatibora kvalitet u svemu se izgubio . Potroznja ogromna a sirovina nema . Slicno kao i Zlatiborac . Svima nam je bilo drago da kupujemo takve proizvode do pre neku godinu kada su im Rusi lupili rampu jer rade preradjevine od zamrznutog uvoznog mesa . Gde god ima toliko novaca ima i vise prevaranata . Ali ovo je vreme prezivljavanja i svako se trudi za svoj opstanak . Uskoro nece biti bitan ni kvalitet . Bice dobro ako uopste bude proizvoda za kupovinu .

Pretpostavljam da u tvojoj opštini i nema prevaranata, pa neću ni ja da istražujem.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Naravno da ih ima svuda ali ne u tolikom obimu jer nema miliona E . Zbog toga mi je i drago jel zelim da selo ostane selo a ne Monte Karlo . Zbog toga sam se i preselio iz Bg. ovde na dedovinu . Zbog toga sam i zadovoljan radom opstine . Ima svega sto je neophodno i po meni vise nista ne treba dirati . Minus im je sto ne odrzavaju seoske kanale pa to ruzno izgleda i sto tolerisu bacanje suta gde ko stigne .

А не то. Одакле да им сад сметају? Неко изјави да србија неће бити паркинг за мигранте. Нека промена на видику.

А не то. Одакле да им сад сметају? Неко изјави да србија неће бити паркинг за мигранте. Нека промена на видику.
Pa da im smetaju ne bi ih ni puštali.To je izjava za široke narodne mase.Hleba i igara.Možda smisle vakcinu protiv migranata.Ali ne garantuju da nećeš imati bliski susret sa njima.Sve ih je više i više (bar kod nas).Taksisti najbolje zarađuju od migranata umesto da ih bojkotuju.Takav smo mi narod.Grupno ulaze u banke i menjačnice.

Ја вам кажем да је ово веома битно. Колико је било прилога о штети које праве, колико су салаша запалили и покрали. И сад напрасно хапси све.

Česi su od prošle srede na granicama sa Slovačkom uveli ponovo kontrolu upravo zbog pojačanog prelaza migranata prema daljem zapadu. Kontrole su trebale biti oko 10 dana, a produžavaju za otprílike mesec dana. Navodno za nedelju dana uhvatili 1450 migranata. Ovo kad se pročuje kod migranata, da nebude da će hteti ostati u SRB!

Jedno se priča a drugo radi.Prijatelju-nismo deca.Mislim da je deci u zabavištima već sve jasno.
Ја вам кажем да је ово веома битно. Колико је било прилога о штети које праве, колико су салаша запалили и покрали. И сад напрасно хапси све.

Зоран0230, ево нова изјава. Каже да се не ради више о хуманитарној кризи већ о криминалним бандама.
Заокрет на делу. Можда има везе са састанком на којем је вођа тренутно. Да му случајно прстиће врата притисла или тако нешто.

Ma to isto ko i juce sinisa malecki kao da obustave gas mi 60 dana imamo al posle 3-4 dana bi bio kolaps

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

.
b33ab9eca1dfd066deea2a7f0839fc33.jpg

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

У периоду јануар – септембар 2022 године извезено је воћа у вредности од 629,8 милиона ЕУР, што је за 13,7 % већа вредност извоза у односу на исти период 2021 године. (553,7 милиона ЕУР).

У периоду јануар – септембар 2022 године извезено је поврћа у вредности од 96,2 милиона ЕУР, што је за 14 % већа вредност извоза у односу на исти период 2021 године. (84,4 милиона ЕУР) изјавио је за Јутарњи дневник РТС-а Горан Ђаковић саветник министра пољопривреде
Taman toliko je inflacija pojela ako nije ni vise, vrlo verovatno da smo unazadjeni ali kad se ovako kaze na RTS-u 90% ovaca za sisanje samo slepo zakljuci da nam dobro ide... Kako neki ljudi nemaju obraza to je neverovatno, kako mozes iz dana u dan da se pojavljujes na TV-u i da lazes svoj sopstveni narod, one koji te hrane, oni zbog kojih si tu gde jesi i na racun cije nesrece zivis lepo. Pa djon bi se do sad izlizao, to je neverovatno.. Ne kazem samo za Djakovica, svi su isti..

Taman toliko je inflacija pojela ako nije ni vise, vrlo verovatno da smo unazadjeni ali kad se ovako kaze na RTS-u 90% ovaca za sisanje samo slepo zakljuci da nam dobro ide... Kako neki ljudi nemaju obraza to je neverovatno, kako mozes iz dana u dan da se pojavljujes na TV-u i da lazes svoj sopstveni narod, one koji te hrane, oni zbog kojih si tu gde jesi i na racun cije nesrece zivis lepo. Pa djon bi se do sad izlizao, to je neverovatno.. Ne kazem samo za Djakovica, svi su isti..
Ono sa cime vladajuca bagra treba da se hvali su cene poljoproizvoda PA DA POCNEMO sada je aktuelno grozdje i belo grozdje Udovice kvantas 50 dinara a crno grozdje 60 dinara tresnja je bila u 2022 totalno neorganizovana a bilo je more dana kada je bila na kvantasu 60 do 90 dinara normalno za xxl ili vrhunski kalibar , jagoda je bila prepustena stihiji u odnosu na ranije godine ,sljiva i kajsija tu 80 posto robe zavrsava na domacem trzistu uglavnom u buradima , jabukari su u 2022 doziveli rekordno vadjenje ,kruske ima vrlo malo i neprimetno na nasem trzistu ,visnju oblacinsku necu ni da pominjem ,jedino ko pravi neki efekat su malinari i to lici na nesto konkretno .U Podunavskom regionu opet krece velika ponuda njiva na trzistu nekretnina slobodne zemlje i za prodaju i za rentu koliko hoces ali interesanata nema a mnogo ozbiljnih vocara je krenulo da guli kod stranog investitora za platicu i to je to IZVOZ JE U DRASTICNOM OPADANJU a veceras je sevnula informacija da drzava daje subvenciju za sadnju grozdja dobar vic nema vise entuzijasta prohujalo sa vihorom a sto se tice ratarstva nisam merodavan ali mi se ucinilo da je na Banatskoj strani sve sprzeno od suse a sto se tice stocarstva rece mi jedan drug da cim istekne 2 godine zavrsava sa ovcicama./klanje i prodaja/
Sto se tice Vucicevih velikih otkupljivaca ja ne sumnjam da su oni rekordnu robu izvezli ALI MNOGI NISU PLATILI A PROGLASILI BANKROT e PA CE DA OTVARAJU DRUGE FIRME POD DRUGIM IMENOM KOJE CE ISTO DA BANKROTIRAJU IAKO JE ROBA UZETA DZABE I PRODATA ZA OGROMNE NOVCE
PA ONDA PROGLASEN BANKROT TAKO DA POTPUNO RAZUMEM DA TAJ IZVOZ RADI BOLJE NEGO NIKAD i DA SE RAPIDNO POVECAVA IZ GODINE U GODINU
NAPRDNI NISTACI SU SATRLI SVE GRANE POLJOPRIVREDNE PROIZVODNJE SVOJIM NEZNANJEM I PLJACKOM SOPSTVENOG NARODA .Narod je u velikom razocarenju prepusten stihiji i onaj entuzijazam koji je bio zastupljen kod vocara do pre par godina utihnuo je i uglavnom svi veliki vocari drasticno smanjuju obradive povrsine jer je sve postalo totalno nerentabilno a kako god bilo navikli smo na turbolencije sacekacemo bolje dane samo neka je bog u pomoci poljoprivrednicima koji su pod kreditima to je vec ozbiljno opterecenje

Pazi Mornar nismo daleko od scenarija gde narod nece imati ni tih 60 din. da plati za grodzje . Dolazimo do onoga gde vise nema mesta za povecanja i to ce biti zajebano a sva ulaganja ce biti sve veca i veca .
Inace ako niste primetili prvi put od 2017 g. vodja nije cestitao Putinu rodjendan . Pre 2017 g. je to radio Nikolic . Zanimljivo .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh