Dakle svi glupi, retardirani, fasisti kad se ne slazu sa tvojim idiotskim tezama?!
Debil si ti tezak! Apsolutno mi nije do vredjanja nekoga ali stvarno covek kako drugacije da se odnosi prema tebi kad uvek prvi pocinjes! Onda moram da ti uzvratim!
Ej, magarce, ja gatantujem da si razveden vise puta i da ako imas dece su pobegli od tebe! Niko ne moze da trpi da posle naj osnovnije komunikacije krenes sa vredjanjem!
Drugo, vise puta si ovo ponavljao a ja sam uvek rekao o pokojnicima sve najbolje, ali si uporan tom pricom pa vise ne znam da li izmisljas, a ne bi se ni iznenadio da je tako govorio jer ti pojma nemas ni ko je bio taj pokojni a ni kakav je bio, ni da li je imao nekoga za razgovor u komsiluku ni da li se druzio sa nekim! Jednostavno ne znas ga, dok ljudi iz sela znaju kakav je bio! Konkretno nisam razgovarao vise od 2-3 puta s njim u zivotu ne zato sto nisam hteo vec zato sto nismo ni imali ni kad ni potrebe! Jebes jednu prepisku na pp s vase strane a ne znas ko je i sta je!
Ako ti je i rekao to sto ti govoris o meni to govori o njemu i njemu ide na dusi!
Uostalom ja sam zadovoljan time sto me znaju dobro nekolicina sa ovog foruma i iz mog mesta a i dalje i svakako da znaju kakav sam i da li sam onakav kako me tvoj sagovornik opisivao!