Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cik pogodi sta je ako mozesAko volan nije na sredini ,onda nije Arma,nego ........?
Ilija Secerac?On je u stvari iz Krčedina ali živi kod dede u Beški, Ilija se zove.
Pogodak Profesore, jedino nisam dobro rekao, on je imao 14 reklamacija a servis je išao 3-4 puta kod njega.Ilija Secerac?
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока
Ako neće odma, za opciju odloženo plaćanje na jesen košta 1,5 evra/min ili 1 kg ureje.Kad se javis kazes: za nastavak razgovora po tarifi od 100 din/min pritisnite taster 1
Zvao me je neki lik prošle nedelje preko mesengera, kaže našao me u imeniku i zvao na dva fiksna 4 dana, niko se ne javlja. Mislim možda je u romingu pa mu skupo, pitam odakle je, kaže iz Crne bare kod BogatićaNa fiksni ne zovu?
Rešio sam da to više ne radim, samo poruke...Jako me zadrže u priči a i ja sam preopširan...Kad se javis kazes: za nastavak razgovora po tarifi od 100 din/min pritisnite taster 1
Pazi da ti se ne nakaci neko kao onaj sto je zajebavao onog napacenog Stojana preko fiksnogJoš je bilo 3-4 koji nisu oduševljeni potrošnjom i ovim sitnim kvarovima, ostali su zadovoljni ili se prave...