Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako vam nije tesko, molim vas, proverite detaljno. Takodje me interesuje iskustvo drugih forumasa.koliko brzinski vidim rutu, uspon ka blidinju od neretve je put, mene je google za..bao pre 5,6 godina sa tom rutom. na tom usponu negde nije bilo ni asvalta...
mozda je ovo ipak drugacija ruta
Na žalost.I po redu i po listi-uvek jedni isti.Ja bio pre 2god pa sad neka idu drugi
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
To znam al necu da kazem da ne baksuziramNa žalost.I po redu i po listi-uvek jedni isti.
Preporučio bih ti da izbjegavaš regionalne puteve, pogotovo što navigacija često baci na neke koji nisu sređivani od vremena Austrougarske.Ako vam nije tesko, molim vas, proverite detaljno. Takodje me interesuje iskustvo drugih forumasa.
Jeste, to je taj put. Moje iskusustvo je od pre 5 godina, ne znam da li je sada drugacije.Ako vam nije tesko, molim vas, proverite detaljno. Takodje me interesuje iskustvo drugih forumasa.
Прво вучић није мој, а за кога ћу гласати то је моја лична ствар али нећу ни за поноша гласати ако ништа друго само зато што је понош. Ја кад мој кандидат није био на листи ја сам излазио на гласање и поништавао свој листић. Мислим да је превише издајника и дезертера било да води ову државу и зато смо ту где јесмо.hahaha dezerter
glasaj ti za tvog vucica da pobedi u prvom krugu vidis da je panika u redovima svaki dan na tv-u po 5 sati