Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kažu da su posle očevida zaključili da je besposadna letilica u pitanju.Шта сад кажу да није дрон већ крстарећа бомба???
@olalijaEvo kako izgleda kad stručnjaci pokušavaju da reše probleme nas poljoprivrednika. Možda nije lepo objavljivati ove poruke ali je ova javna, poslata na jutjub.
Susanne Stilbach
• pre 11 sati
Nemas konja za obradu zemlje? Vidis i to je vrsta zavisnosti . Kako su nasi predci obradjivali zemlju? Naravno sa konjima i volovima. Moderni zemljoradnik je sve to zamenio traktorom, da brzo uradi sa manje napora .
ODGOVORI2 odgovora
Radoslav Adamovic
• pre 10 sati
Hahaha, jel vi Susan idete u šumu da ulovite plen i naberete bobice, ne kupujete hranu u prodavnici? Što koristite internet kad bi smo se mogli dopisivati golubovima pismonošama...
ODGOVORI
Susanne Stilbach
• pre 1 sata
@radoslav Adamovic Pa,dobro to je samo moja ideja bila da na vreme obradite zemlju. Znaci sve sto se cita i cuje da Srbija ne oskudeva u nicemu nije bas tako.Vas primer.
Pravo je cudo da Hrvati nisu letelicu povezali sa Srbijom.Kažu da su pronašli tragove bombe ?
I šta bi , jel ona explodirala ?
Ostaci letelice u tom slučaju ne bi bili onako raspoređeni ( kao zgužvani na gomilu ) a verujem da bi i krater bio drugačiji .
Krivično delo objava neke prepiske preko mejla?@olalija
Једна мала примедба по питању објављивања порука и сличног са освртом на „слично“...мислим на могућу навлакушу путем мејла и тако то. Мало си оним видео радом џарнуо „цркнутог тигра“ (тачније представнике цркнутог тигра), па је могуће да ће неко покушати да те мало уздрма неком навлакушом у виду провокације.
Хоћу да кажем да не дођеш у искушење да објавиш нешто што ти је стигло на мејл. Чак и да пазиш како се јавно са тиме опходиш (мислим могућим мејлом) јер то није безазлено...у ствари је кривично дело. Друже, чувај леђа.
Svašta...Tačno će se uvesti verbalni delikt ponovo...Није ако то некоме не засмета а ако засмета јесте. Расправе на разним порталима такође могу бити основ за судско малтретирање. Неко те изазове, уследе мало јаче речи и поднесе се тужба за увреду.
У случају преписке мејлом или сваке приватне преписке, тајност пошиљке је неповредива. Па ти очепио екипу из цркнутог тигра и неко ти намести игру преко мејла, објавиш то и ето тужбе.
ПС
Погледај члан 142 Кривичног законика и биће ти јасно. Иначе из искуства зна када сам имао приватну преписку са председником пчеларског савеза и он ме је упозорио да ни реч не објавим јер ће ме кривично теретити...иначе тај лик тужака пчеларе...и како је добар са екипом из СНС, добија лако и брзо спорове (или вансудско поравнање, што је није исто, али опет се плаћа).