Radoslave kada kreće izrada statua za ljubitelje lika i dela?
Jesi sačuvao krzno od tigra?Najavljuju 'ladno vreme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
??? ajde objasni zivotati.Sad sam ušao u hunterov profil pa sam skontao ovaj post. E jesi djavo barbula...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Pa nisu članovi foruma dizali kurs,već menjačnice.Nisu članovi foruma ograničavali točenje goriva.To rade iz jednog centra i naravno pojavljuje se odmah spasilac i rešava situaciju.Zaboravio si na koronu i kako to funkcioniše.Ne znam sad tačno u kojoj je temi napisano, ali da ne tražim...
Elem, neko je prošli vikend napisao da će od ponedeljka kurs evra biti 126 din i to onako prilično sigurno delovao po pisanju. Evo došli smo do petka. Zvanični za ponedeljak 14.3. je 117,65. Menjačnice su gornji kurs digle na 120 zbog velike potražnje koja je i prouzrokovana ovakvim lupetanjem i dizanjem panike. Molio bih sve cenjene članove foruma da ovakve gluposti ne pišu ovako javno ako nisu sto posto proverene. Ili je možda nekom i cilj da piše gluposti i diže paniku! Hvala svima na razumevanju...
Ma jok, to sam se ja nasalio na temu panike, nisam ni ucestvovao u temi po tom pitanju.Stvarno se ne sećam ko je to napisao za kurs evra. Onda barbula odgovara "verovatno neki ekonomista". Na to se ti javljaš kako treba da upalimo tv i da gledamo pink, rts, heppy da vidimo ko diže paniku. Što implicira da si se osećao prozvanim porukom. A onda slučajno udjem u tvoj profil i vidim da si po zanimanju ekonomista...
Ali,druže,postoje ipak i neke granice.Da izuzmemo to da je svaka agresija za osudu,šta bi ti uradio da si na mestu Rusije.Rusija nije Srbija.I Srbija je do sada imala razloga da uđe na Kosovo da zaštiti svoj narod.Mi moramo sve da poštujemo a šiptari ne moraju jer je tata iznad njih.Ne mora da znači da je to dvoje povezano
Evo ja ne mrzim Ruse ali svakako osudjujem njihovu agresiju .
Strašno...Evo sad mi idiot poslao poruku da je provalio da nije pravi tigar i da treba da me je sramota što sam radi snimanja dovukao smeće na njive...Ko sve ima internet...Radoslave kada kreće izrada statua za ljubitelje lika i dela?
A nije pravi Stvarno nema smisla da stavljaš leoparda umesto tigra i to veštačkogStrašno...Evo sad mi idiot poslao poruku da je provalio da nije pravi tigar i da treba da me je sramota što sam radi snimanja dovukao smeće na njive...Ko sve ima internet...
Ae okači taj prilog gde se vidi famozni tigar !Strašno...Evo sad mi idiot poslao poruku da je provalio da nije pravi tigar i da treba da me je sramota što sam radi snimanja dovukao smeće na njive...Ko sve ima internet...