Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne bi rekao , cuce se ali je pocelo pranje ruku , kao pratili ga i preko Rumunije. Kao neka organizacija za zastitu i obavjestavanje a na kraju uzdaj se u se i u svoje kljuse.Или да натерају и вас и Мађаре да купе "Патриоте".
Procitao sta je problem , Madzari nisu imali pojma da im je prakticno krstareca raketa(sto taj dron i jeste prepravljena) presla preko citave zemlje.Ако је веровати штампи, данас су Мађари подигли дежурну пару "Грипена" да прати још једног "Стрижа" (не овог која је пао у Загребу) - https://www.kurir.rs/planeta/388938...je-digle-gripene-ali-nisu-uspeli-da-ga-uhvate , а пише се по Нету и о једном који је пао на Криму.
Verovatno neki ekonomistaNe znam sad tačno u kojoj je temi napisano, ali da ne tražim...
Elem, neko je prošli vikend napisao da će od ponedeljka kurs evra biti 126 din i to onako prilično sigurno delovao po pisanju. Evo došli smo do petka. Zvanični za ponedeljak 14.3. je 117,65. Menjačnice su gornji kurs digle na 120 zbog velike potražnje koja je i prouzrokovana ovakvim lupetanjem i dizanjem panike. Molio bih sve cenjene članove foruma da ovakve gluposti ne pišu ovako javno ako nisu sto posto proverene. Ili je možda nekom i cilj da piše gluposti i diže paniku! Hvala svima na razumevanju...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Te kanale sigurno neću upaliti, tamo gledam samo novogodišnji program. A nisam ni rekao da je zdog tih na forumu nastala panika nego zbog takvih uopšteno koji misle da znaju neke stvari a na kraju ispadne patka i onda ćute posle. Znači ni ukoga ne upirem prstom. To se odnosi i na nebrojeno puta ovde na forumu izjava kako će kukuruz u vršidbi biti 10-12 din, soja 28-30 i tako te izjave... Ništa lično, ali dajte ako već iznosimo neke informacije onda da ne bude to samo da bi se nešto napisalo...Jbt, pa mnogo vise ljudi gleda rts, pink, hepi nego sto cita ovde na forumu. A znas li ko tamo dize paniku, ne znas! Upali TV.
Sad sam ušao u hunterov profil pa sam skontao ovaj post. E jesi djavo barbula...Verovatno neki ekonomista
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
A stvarno je izdresiran, svaka cast.Ma je*o letelice, zove me danas čovek telefonom, zahvaljuje na klipu o gorivu i pita: Druže, nemoj da se ljutiš, al gde si našao onog crknutog tigra?
Živeće ovaj narod...
Jesi ti realno ostavio svoj broj javno da mogu da te zovu?Ma je*o letelice, zove me danas čovek telefonom, zahvaljuje na klipu o gorivu i pita: Druže, nemoj da se ljutiš, al gde si našao onog crknutog tigra?
Živeće ovaj narod...
Mislio sam da si bio u KGB-u...Ljudi nazovu Agropanonku, Agroceslu, Agromarket ili Agrotech, pitaju za neku glupost a onda im ovi daju moj broj. Posle toga ovi daju drugarima i poznanicima i nema ko me ne zove...Jesi ti realno ostavio svoj broj javno da mogu da te zovu?
Davno beseMislio sam da si bio u KGB-u...Ljudi nazovu Agropanonku, Agroceslu, Agromarket ili Agrotech, pitaju za neku glupost a onda im ovi daju moj broj. Posle toga ovi daju drugarima i poznanicima i nema ko me ne zove...
300-400 poruka dnevno, dvadesetak poziva, 2-3 neobična i to je to...Davno bese
Blago tebi, bar ti nije dosadno