Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
То није тако страшно - неко погледа снимак, па се присети тих кадрова које је видео раније, објави то, па се појави и такав снимак са "проваљивањем", али има и другачијих начина за медијски рат.Svašta ,aj znaj šta je istina ?
Ка да се присећам неких обећања од 1000евра по грађану, а даааа па ово као да чика Динкић стоји иза овога.
Ljudi dolaze i odlaze. Šteta je da zbog par neodmjerenih izjava gubimo stare i korisne članove.Nego ljudi ,gde nam je Momo ?
Da li se ozbiljno rasrdio ili ne piše u ovoj temi ?
I on našao da se zajebava sa "čeličnom ledi", kod njih je demokratija samo kad njima odgovara.И ја се надам да се само најозбиљније јебава са оним "вебастом" на ескаватору или где му је већ цркло грејање.
Него, гледам јуче "аутопсију" филма "Кингсмен: почетак" и у оквиру приче да се и у филмовима који обрађују некакву алтернативну историју, неки људи, Амеро-британске иконе, конкретно је Рузвелт поменут, ни у лудилу не стављају у било какав негативан контекст. Као један пример чујем тврдњу типа који је говорио о поменутом филму, да се Бени Хил, онај комичар чијим смо се скечевима смејали, једном нашалио са тадашњим британским премијером, Маргарет Тачер и да су га моментално каширали са британског ТВ-а, што је временом довело да се човек пропио у на крају умро. Не знам биографију Бенија Хила, ал' ако је истина то што човек тврди, то је баш лицемерно од "бастиона демократије".
Nemoj leba samo biljojed da bude nekakva vlast, ima da nas teraju da grlimo drvece.Od one njegove ionako mi se prevrece zeludac kada pocne sa lupetanjima.Ima da lecimo otrovnu vodu mislima.A u ekipi tetkin iz Kande, Vesic i ostala bagra iz sns.Taj izum nazvan parlamentarna demokratija je najobičnija šarena laža za prost neuk narod i izmišljotina je, naravno čija druga, nego engleza..
Da se kao narodu da malo osećaja samovažnosti što on kao bira vlast.
A od toga nema ništa niti je kada i bilo..
Moje lično mišljenje je da svako ko se gura da postane vlast, i to i postane, mora dušu prodati i od njega kao čoveka nema ništa.
Gubi svaki ljudski kvalitet. Postane prepotentan do te mere da ne želi nikakav dodir sa normalnim običnim narodom.
Mislim na ovu 'parlamentarnu demokratiju' pre svega koja je uspostavljena kao sistem u poslednje vreme.
Kako vreme ide, sve više sam ubeđen da je neki model monarhije bolji, realniji i pošteniji..
Recimo, naš Djoković bi sada bio idealan vođa, predstavnik nacije. Ostvario se materijalno, ima ličnu satisfakciju realnog uspeha. Ako bi bio motivisan i podržan, bio bi odličan predsednik pa čak i kralj ali na duže staze obavezno..