Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cuvam sve kome je kuca sta duzna i kome sam ja duzan.Po zakonu imaju pravo da traze dug maks star 1 godinu. Imao sam isti problem 2016.godine kad su mi trazili po njima zaostale racune za 2011,12,13,14 i 15.- tu godinu,odneo sam sve uplatnice,gospodja iz pravnog fotokopirala i samo se nasmejala i rekla da nisu normalni ovi koji to traze. Tad je kokeza bio direktor epsa i zvanicno je maknuo 8.2m evra,svaki boziji racun koji je dolazio bio je razlicit ziro racun za uplatu,muvali preko par banaka i sad opet me zajebavaju da prostite.Ti cuvas racune? Pa nema po zakonu da posle par godina zastarevaju? Barem tako je bilo kod nas kad smo potrazivali posto nam neopravdano skidali sa plata,pa bilo da mozemo da tuzimo firmu samo za poslednje 3god a ono preko je zastarelo
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Nisam.Dobricanin, jel si pricao sta s njim
hahahaŠta kaže za cenu repe za ovu jesen, jel čuo nešto?
Imas na klisi Kod sikija ili zarmanija-nsgde u ns ima da se jede dobro, neko meso, rostilj, ne volim da pasem travu
Jel ti troškovi idu kad dobiješ nasledstvo ili pre.Ima nekih troskova 20tak k eura ali to je normalna stvar...ima tu procedure...