Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dok ne najebu tako ima da se ponasaju

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ja sam je prelezao i to dva dana temp imao 37.5 pa tri nisam imao da bi zatim dobio 38.2 i pocetak obostranog zapaljenja pluca..isto su mi dali paracetamol na pocetku za temperaturu i hemomicin da pijem pa sam na kraju zavrsio na pet infuzije i ocistilo mi sve odmah posle trece ali doktor je rekao jos dve za svaki slucaj..do prekljuce su me boli sa bockama u rame za gustinu krvi jer sam imao 670 a dozvoljeno je 250 i to izaziva trombove..hvala bogu i to sam sanirao samo sto sam polomljen jos uvek i do kraja meseca ne smem nista da radim..izadjem prosetam i vratim se u krevet da odmaram jer se ne osecam da mogu dugacko da stojim.. pazite se ljudi nije ni malo naivan virus napada gde ste slabi i brzo obara...

Pa sto se nisi vakcinisao ?

Pa sto se nisi vakcinisao ?
Zato sto ajde jos ovo da zavrsim pa daj jos ovo i na kraju upecam koronu..moji se vakcinisali cale imao temp jedan dan i to je to,majka dva dana isto laksi oblik supruga takodje dva dana a ja nadrljao fes..kaze doktor sto me lecio kuci da je pravilo kad su u kuci svi zarazeni uvek je jedan vodeci i najvise nadrlja..

А ево сестра мајчине другарице, удата у суседном селу - умрла од короне. Данас сахрана.

Дакле, вирус свакога погађа различито и то ако некако постоји правило кога теже погађа, има сувише изузетака од тог правила.

Ee na face-u imam svakakvih budala,najgori su oni sto komentarisu poljoprivredu i kako tu nema zarade a nemaju ni ar zemlje.

Rece covek koji onomad tvrdi da je dorucak stetan i treba ga izbegavati a da je vecera dobra i treba je krkati

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Kao obicaju izvrces necije reci.

Nisam reko da je stetan vec je zdravo nekada preskociti.Cak i je jos bolje preskociti sve obroke i nekoliko dana ko moze.

Ne izvrcem ja nista nego si ti pokusao da citiras nesto ali ni to nisi umeo da prepises nego si napisao naopako a znas da se rugas zeni koja je postavila snimak,pa nije ona Isla u francusku da se bije

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Kao obicaju izvrces necije reci.

Nisam reko da je stetan vec je zdravo nekada preskociti.Cak i je jos bolje preskociti sve obroke i nekoliko dana ko moze.
Ali je to u praksi retkost.Jedino kod velikih vernika koji poštuju post i još po nekih.Jako mali procenat.Otkud nam toliko srčanih i moždanih udara-jer VOLEMO da jedemo-šunke slanine,čvarke,kobasice,sarme,roštilj,gibanice....i rezance s makom.

Da ja sam glup, zatucan i lazov.
Роде, ја нисам (верујем да и Барбула) ни помислио ништа друго, осим да си ти ту изреку оброцима у току дана, чуо/запамтио потпуно другачије од онога како је то чуо (и резонују) Барбула, ја и сви моји познаници који знају ту изреку. Ни помислио нисам "Е Миксане, стварно си тантуз јер не знаш...".

Svako je lud na svoj nacin.

Ma bas me briga za obroke, neka jede ko sta hoce i kad hoce.Vec barbula me nazivao ranije lazovom a sada vidim da smatra i da sam glup.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh