Paracinac88
Član
Dok ne najebu tako ima da se ponasaju
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Igras se drug,napravi pauzu malo odmoriKod nas celo selo bolesno, i ja sa njima, malo nos, malo grlo,nemam tem., al radim punom parom, nema se vremena za odmor
Ja sam je prelezao i to dva dana temp imao 37.5 pa tri nisam imao da bi zatim dobio 38.2 i pocetak obostranog zapaljenja pluca..isto su mi dali paracetamol na pocetku za temperaturu i hemomicin da pijem pa sam na kraju zavrsio na pet infuzije i ocistilo mi sve odmah posle trece ali doktor je rekao jos dve za svaki slucaj..do prekljuce su me boli sa bockama u rame za gustinu krvi jer sam imao 670 a dozvoljeno je 250 i to izaziva trombove..hvala bogu i to sam sanirao samo sto sam polomljen jos uvek i do kraja meseca ne smem nista da radim..izadjem prosetam i vratim se u krevet da odmaram jer se ne osecam da mogu dugacko da stojim.. pazite se ljudi nije ni malo naivan virus napada gde ste slabi i brzo obara...
Zato sto ajde jos ovo da zavrsim pa daj jos ovo i na kraju upecam koronu..moji se vakcinisali cale imao temp jedan dan i to je to,majka dva dana isto laksi oblik supruga takodje dva dana a ja nadrljao fes..kaze doktor sto me lecio kuci da je pravilo kad su u kuci svi zarazeni uvek je jedan vodeci i najvise nadrlja..Pa sto se nisi vakcinisao ?
Ja sam malo prehladjen, oznojio se pa seo na motor... isto vece osetio sam da sam se zajebao
da sam radio test verovatno bi bila korona
kakve veze ima ko je objavio, ova doktorka prica realno
Kao obicaju izvrces necije reci.Rece covek koji onomad tvrdi da je dorucak stetan i treba ga izbegavati a da je vecera dobra i treba je krkati
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Ali je to u praksi retkost.Jedino kod velikih vernika koji poštuju post i još po nekih.Jako mali procenat.Otkud nam toliko srčanih i moždanih udara-jer VOLEMO da jedemo-šunke slanine,čvarke,kobasice,sarme,roštilj,gibanice....i rezance s makom.Kao obicaju izvrces necije reci.
Nisam reko da je stetan vec je zdravo nekada preskociti.Cak i je jos bolje preskociti sve obroke i nekoliko dana ko moze.
Da ja sam glup, zatucan i lazov.Ne izvrcem ja nista nego si ti pokusao da citiras nesto ali ni to nisi umeo da prepises nego si napisao naopako a znas da se rugas zeni koja je postavila snimak,pa nije ona Isla u francusku da se bije
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Okačila je ona mnogo što šta pa i ovo.
Роде, ја нисам (верујем да и Барбула) ни помислио ништа друго, осим да си ти ту изреку оброцима у току дана, чуо/запамтио потпуно другачије од онога како је то чуо (и резонују) Барбула, ја и сви моји познаници који знају ту изреку. Ни помислио нисам "Е Миксане, стварно си тантуз јер не знаш...".Da ja sam glup, zatucan i lazov.