MOMOSARIC
Član
Kako mislis suprotno ? Vakcinisani traze da im se vade vakcine ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kazes u svoje ime . Nemozes znati sta svi misleMomosaric
pretpostavljam da oni koji su bili protiv jos vise su protiv a koji su bili za primili su trecu dozu i cekaju poziv za cetvrtu...
inace ja sam preventivno popio ivermektin, kazu da je bolja zastita od vakcine, i mogu reci da se osecam nekako bolje
Kako znas ?Ne nego koji su hteli su razgodili da se vakcinisu
Iz razgovora sa ljudima naravno kako drugacijeKako znas ?
Napisao sam "pretpostavljam"Kazes u svoje ime . Nemozes znati sta svi misle
Sto bi menjali mišljenje,ja se vakcinisao samo da mogu da prelazim granicu bez testiranja,zvali za treću dozu al nekako me mrzi da idemImam i ja pitanje , koliko vas koji su bili ranije protiv vakcina promijenilo misljenje ?
Ti ko jedan kod mene, reko mi da tuzim astrazenuku i da im naredim da mi "izvade" vakcinu.Kako mislis suprotno ? Vakcinisani traze da im se vade vakcine ?
Ako nista drugo bar si se glista i suge oslobodio, mozda zato se bolje osecasinace ja sam preventivno popio ivermektin, kazu da je bolja zastita od vakcine, i mogu reci da se osecam nekako bolje
Ali zato postoje mnogi koji znaju šta je ovo.To se učilo iz biologije u ne znam kojem razredu.Zato druže ne vredi više ništa na ovu temu dokazivati jer te onda proglašavaju-ravnozemljašem,anti vakserom.Sada vakcinisani koji su "zaraženi" tvrde da zbog vakcine imaju blaži oblik i ubedi ih u suprotno,A reci im da su se zarazili jer su primili vakcinu-skočiće na tebe i pričati ti priče kako je to nemoguće.VREME će pokazati i već pokazuje polako i delimično je žena odgovorila da čak nije ni sigurna daje to virus.Za nju će reći da je teoretičar zavere....