Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I naravno svi se pridržavaju mera.Кренуле свадбе, рођендани и крштења није битно које вере. За викенд неколико крштења у кућној режији шатор у дворишту и уредно пријављено у суп. Они кажу придржавајте се мера организатор каже важи нема проблема.
И почела су окупљања испред продавница свако вече форум као у античкој грчкој.
А како је мирно и лепо било без тога...
Kupovina traktora moze da priceka..Baš mi nedostaju, evo najavili tri svadbe za septembar, sve bliža rodbina.
He,ja počeo da čitam i u glavi mi nabrzinu prolete misao ,,dobilo po ušima,dobili po pički,dobili par komada džebane u guzicu,, kad ono oni podmitljivi.Kod nas su drukare dobijale izvesnu svotu novca po svakom prijavljenom čoveku.
Apatin,Vagoni br190Šta se desilo sa temom za okupljanje forumaša? Ne mogu da je nadjem....
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Nije ilegalno,kod nas svadbe guraju sve u 16,ali ima jedno veliko ali moze samo do 22h i u najveće sale koje inače primaju 400+ ljudi maksimalno 180.Muzika ogradjena pleksiglasom,nema igranja i svega ostalog u prevodu što kaže narod loša svadbaAli to ti je sad sve ilegalno,dok te ne uhvate.I mi smo napravili nešto sitno ali bez žive muzike.U komšiluku imamo 2-icu SNS-ovaca koji bi odmah prijavili.Nije mi bio potreban incident ni sa policijom,ni sa njima.