Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedan drug radi dodatno kao fotograf i juče mi priča da je u subotu i nedelju imao veselja

Ali to ti je sad sve ilegalno,dok te ne uhvate.I mi smo napravili nešto sitno ali bez žive muzike.U komšiluku imamo 2-icu SNS-ovaca koji bi odmah prijavili.Nije mi bio potreban incident ni sa policijom,ni sa njima.

Poslednja izmena:
Кренуле свадбе, рођендани и крштења није битно које вере. За викенд неколико крштења у кућној режији шатор у дворишту и уредно пријављено у суп. Они кажу придржавајте се мера организатор каже важи нема проблема.
И почела су окупљања испред продавница свако вече форум као у античкој грчкој.
А како је мирно и лепо било без тога...

Кренуле свадбе, рођендани и крштења није битно које вере. За викенд неколико крштења у кућној режији шатор у дворишту и уредно пријављено у суп. Они кажу придржавајте се мера организатор каже важи нема проблема.
И почела су окупљања испред продавница свако вече форум као у античкој грчкој.
А како је мирно и лепо било без тога...
I naravno svi se pridržavaju mera.
Nek se ljudi istutnje ovih par meseci.

Ееее, а овде у селу мукице већ почеле да кукају. Има један пореклом из села почео да увози и продаје ауспухе, универзалне катализаторе и дпф филтере. Таман му је кренуо посао...
За фолксваген пола бензинца 20-так година старог 7800 динара универзални катализатор. Добија се рачун и тврде да одговара еуро-3 нормама.

Kod nas su drukare dobijale izvesnu svotu novca po svakom prijavljenom čoveku.
He,ja počeo da čitam i u glavi mi nabrzinu prolete misao ,,dobilo po ušima,dobili po pički,dobili par komada džebane u guzicu,, kad ono oni podmitljivi.
Sve su to drukare murija ih angažovala posle neke krađe i par šamara,da nebi gulili ili pošto je sitna stvar u pitanju bolje po njima da drukaju.

Ima ih iz te fele a više ih je iz naroda, oni koji su se prodali za sitne pare pa glume neke faktore.

Šta se desilo sa temom za okupljanje forumaša? Ne mogu da je nadjem....

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Apatin,Vagoni br190
U Apatinu na semaforu kod pivare skrenuti desno i voziti 7 km, voziti samo novim asfaltom nigde ne skretati na stari asfalt.
Kad se dodje do kraja puta kod ograde skrenuti levo.
Ko se zbuni nek pita prolaznike 😊
Evo poruke od Gorana, skup je u subotu 22.05 od 10 pre podne.

Ali to ti je sad sve ilegalno,dok te ne uhvate.I mi smo napravili nešto sitno ali bez žive muzike.U komšiluku imamo 2-icu SNS-ovaca koji bi odmah prijavili.Nije mi bio potreban incident ni sa policijom,ni sa njima.
Nije ilegalno,kod nas svadbe guraju sve u 16,ali ima jedno veliko ali moze samo do 22h i u najveće sale koje inače primaju 400+ ljudi maksimalno 180.Muzika ogradjena pleksiglasom,nema igranja i svega ostalog u prevodu što kaže narod loša svadba :D

Al zato u kafani i pečenjari ne možeš sto da nadješ :D

Ma izmisljaju,prvo pričali da mora test ko nije vakcinisan i da nosi masku,pa onda valjda shvatili da mora da se skida maska kad se jede i pije,a ima onih koji stalno jedu i piju :D

Znam jednog koji drži salu nešto se nije usrećio ni kad su pustili,retko ko hoće da pravi sad,valjda shvatili ljudi da mogu da se žene i bez svadbe :ROFLMAO:

A i zeznuto je da se krati spisak sa 400 na 150

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh