Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakav si ti djak bio reci prvo ?
Vrlo dobar od pocetka do kraja, falilo mi entuzijazma i volje za vise, odvlačile me druge stvari.
Kod tebe ne mogu da provalim sta je, ne samo u ovoj temi, nego u svim generalno i svim temama, da li se zajebavas iako se ponasas ozbiljno ili pokusavas da ispadnes pametan a ne ide ti, ili definitivno imas neki problem u glavi sa realnim situacijama. I nije to sad da imamo razlicita misljenja, sto je u neku ruku normalno,nego malo malo opravdavas onu izreku glup ko bosanac u pm.

Ma opustise . Nekad valja i odustati . Tako je kako je . Uklapa mi se i ovako sa ovim razmisljanjem vecinom pa nebi mijenjao sad . Ja npr ne razmisljam o tebi uopste pa probaj mozda tako .

Djak odlican do 3 srednje pa vrlodobar kad insistiras . Fakultet elektro krenuo i odustao zbog rata i nekih privatnih stvari . Kad sam ti obeca al guplji post nisam napisao ,koga briga ovde

Vrlo dobar od pocetka do kraja, falilo mi entuzijazma i volje za vise, odvlačile me druge stvari.
Kod tebe ne mogu da provalim sta je, ne samo u ovoj temi, nego u svim generalno i svim temama, da li se zajebavas iako se ponasas ozbiljno ili pokusavas da ispadnes pametan a ne ide ti, ili definitivno imas neki problem u glavi sa realnim situacijama. I nije to sad da imamo razlicita misljenja, sto je u neku ruku normalno,nego malo malo opravdavas onu izreku glup ko bosanac u pm.
Momo ti je samo namazan.Sa njim nisi na čisto,kad je ozbiljan a kad nije,Ume on temu da okrene i naopačke pa se ti misli.

Kako vam radi sajt GeoSrbija u zadnje vreme ? Kod mene nikako. Jako sporo ucitava i kad otvori ne moze da ucita parcele.

Da, noviji su snimci i cini mi se da od tad zeza. Evo i kod mene sad otvorilo, a malopre nije htelo ni na telefonu ni kompjuteru. Tj. Od 3 pokusaja samo jednom otvorilo ,ali nije htelo da ucita parcele.

Ma nebitno je šta novinari pišu ako se desilo. Bio sam pre pola godine tamo, vrhunska fabrika, sva nova procesna oprema instalirana na 6 spratova. Silni milioni evra, sve najbolje. Ali gomila izvođača koji ugovorno rade svoj deo posla. Pretpostavljam da je neka kontrola zatajila..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh