Kremator
Član
Moze da peva, i brise **greška sa svojom zastavom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisi mi odgovorio, kako si prolazio u skoli?Da je odmakne od sssra dabome. Priznala hrvatsku i slala oruzje da . Samo procitaj bolje ,kolega je napisao podrzavala yu ali ne krnju
Vrlo dobar od pocetka do kraja, falilo mi entuzijazma i volje za vise, odvlačile me druge stvari.Kakav si ti djak bio reci prvo ?
Ne znam sta bi ti rekao, onda je mozda samo do karaktera. Probacemo.Ma opustise . Nekad valja i odustati . Tako je kako je . Uklapa mi se i ovako sa ovim razmisljanjem vecinom pa nebi mijenjao sad . Ja npr ne razmisljam o tebi uopste pa probaj mozda tako .
Momo ti je samo namazan.Sa njim nisi na čisto,kad je ozbiljan a kad nije,Ume on temu da okrene i naopačke pa se ti misli.Vrlo dobar od pocetka do kraja, falilo mi entuzijazma i volje za vise, odvlačile me druge stvari.
Kod tebe ne mogu da provalim sta je, ne samo u ovoj temi, nego u svim generalno i svim temama, da li se zajebavas iako se ponasas ozbiljno ili pokusavas da ispadnes pametan a ne ide ti, ili definitivno imas neki problem u glavi sa realnim situacijama. I nije to sad da imamo razlicita misljenja, sto je u neku ruku normalno,nego malo malo opravdavas onu izreku glup ko bosanac u pm.
Ma to moze da okrene samo sebi, nije u tome problem.Momo ti je samo namazan.Sa njim nisi na čisto,kad je ozbiljan a kad nije,Ume on temu da okrene i naopačke pa se ti misli.
Nemogu da se setim to je bilo pre 40 godina secam se da je komandant samostalne eskadrile bio Peulic Ugljesa.Da li je tada Martinić Tonči bio komandant Zemunika ili neki od komandanata ?