Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јао само ми Пашића не спомињи...а ни краља...

Пашић је доследно (и увек) радио против интереса Краљевине Србије. На крају су је укинули (Пашић и краљ Александар). За друге је то боло добро, за Србе није. Ти други у оба светска рата су амнестирани иако су били на супротној страни од победника...

Нису били глупи и неписмени али су испали глупи...и наравно извлачили корист са себе лично...

То са санкцијама сам хтео и ја до поменем. Ал' нису то прве санкције од нас ка њима. У време оног инцидента када су у Минск спустили авион са оним белоруским "отпорником" Протасевичем, Србија се прикључила санкцијама ЕУ којима се забрањују летови белоруске авио-компаније у ЕУ. ОК, они тада ни теоретски не могу да се нађу на небу Србије, па и ништа не значи фактички ништа ни нама, ни њима, али кој' андрак наши да белорусима лупају санкције? Штета што су до тог времена Белоруси испоручили она четири МиГ-а, па да видимо како би Шизоје објаснио због чега се то догодило.

Изгледа да немамо добре односе са Белорусијом неко време...не видим ко је тамо амбасадор. Можда је то знак „добре“ сарадње и поверења у Вучићев режим.

Карићони је почасни амбасадор („никарагуе“ :haha: ) у Белорусији...па како знамо ко су Карићи и које су то мутљавине можда и лаже када преноси „срдачне“ поздраве Лукашенка, (брату) Вучићу.

Карићи су тамо (били) у немилости јер нису поштовали рокове за изградњу нечега тамо и остадоше дужни неке плате тамо, па су санкционисани. Не сећам се како тачно, али мислим да је било поменута чак и прекид рада или тако шта.

Na kom kanalu sada ide Uroš sa ovom emisijom i u kom intervalu? Nedeljom ujutro vidim samo Mariju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh