sova
Član
Sad ovaj tip treba da uradi volume2, gdje ce da uzvikuje samo, peder,peder,peder......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad je vec chat , pronasao si fk Sloga Srbac , pa sta zanimljivo da napisem ? Ima jedna zanimljiva prica , malo ko zna i ovde , uglavnom potpuno istina .А и ти Момо шта компликујеш? Кажи да навијаш за "Слогу" и мирна Бачка!
Немају воље!?a nemaju volje da mu to izvuku ispod koze i da mu odrade snimanje kako treba
To bese Top lista nadrealista?Momo a imate li ekipu za Hrkljus?
Zato sto sam pitao da mu to ambulantno samo secnu i izvade magnetom jer je ispod koze moze se napipati i uhvatiti prstima, pa mi je doktor odgovorio kao nemogu sad oni da ga setaju kao kad izadje nek ide to izvaditi pa nek se ide snimati.Немају воље!?
Је л' им је воља то што их мотивише да лече или не лече људе!?
Да л' је могуће да су ти то навели (или си ти то схватио из разговора са доктором) као разлог? Да не постоји неки други разлог зашто не изваде шпон?
То можда говори да ти је ћаћи стање стабилно и да не очекују некакво погоршање, што би била одлична ствар.pa mi je doktor odgovorio kao nemogu sad oni da ga setaju kao kad izadje nek ide to izvaditi pa nek se ide snimati.
Napravi svoj timNije tako lako uci u ligu hrkljusa
Osim sto mu vec treci put menjaju terapiju za smirivanje pritiska ovako je stabilan, a mene bas to i brine, koji je razlog tih skokova pritiska pitam se stalno… pokretan je, ali pomalo nepovezano govori.То можда говори да ти је ћаћи стање стабилно и да не очекују некакво погоршање, што би била одлична ствар.