Chat 11

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ccccc,katastrofa. Nisam znao ni da je promenjeno pravilo da vise nije potrebna izlaznost od 50% za uspesnot izbora.

Upravo zato. Pokazaće se da nije izašlo više od 30% pa puta 60%, znači Ustav, kao najviši državi dokument koji je krovi u svakoj državi, se menja na osnovu volje 18% građana Srbije. To je to.

Tekst pisala Jovana Jeremic
#jebemtizenomaiku!!
3314def00d0a9f7f66a702467eb0e72d.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Предлог за штампање мајица #јебемтиженомајку и министар пољопривреде у земљи чуда са пратећом позадином. Е то би био тајни знак распознавања чланова форума у јавности. Само одређени круг људи зна.

Momo za koga ti navijas ?
Tolko bi mnogo na ovo imao pisati , sve neznam odakle da pocnem , a ruka mi drhti sto kaze onaj jebemtizenomajku , pa necu nista . Dobro pitanje u svakom slucaju .
Sta bi sa izgleda izumrlom vrstom realnog covjeka neogranicenog kod koga nema veze za koga navija , ko mu je rod , ko su "braca" kad se nesto diskutuje , nego ako vec diskutujemo da utvrdimo sta je tacno sta nije . ..

Чек' бре, је л' ово постао прави хештег на тим друштвеним мрежама, користи га још неко? :D
Ma jok, to sam napisao radi date situacije samo, znam za to odavno, a ovde to Luka cesto koristi.
Nisam video da se koristi kao hedzteg na drustvenim mrezama, stavio sam tarabu da tako izgleda

Предлог за штампање мајица #јебемтиженомајку и министар пољопривреде у земљи чуда са пратећом позадином. Е то би био тајни знак распознавања чланова форума у јавности. Само одређени круг људи зна.
Zanimljiv predlog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh