mirosti
Član
Mislim da sam sinoć negde načuo da je izlaznost bila oko 20%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izlaznoast 30.65% sto je oko 1990000 glasaca. 60% glasalo DA, 40% NE.Jel ima negde podatak koliko ljudi je izaslo na referendum?
Momo za koga ti navijas ?A jos manje je protiv od ukupnog broja
Za njihove.Momo za koga ti navijas ?
Чек' бре, је л' ово постао прави хештег на тим друштвеним мрежама, користи га још неко?#jebemtizenomaiku!!
Tolko bi mnogo na ovo imao pisati , sve neznam odakle da pocnem , a ruka mi drhti sto kaze onaj jebemtizenomajku , pa necu nista . Dobro pitanje u svakom slucaju .Momo za koga ti navijas ?
Ma jok, to sam napisao radi date situacije samo, znam za to odavno, a ovde to Luka cesto koristi.Чек' бре, је л' ово постао прави хештег на тим друштвеним мрежама, користи га још неко?
Zanimljiv predlogПредлог за штампање мајица #јебемтиженомајку и министар пољопривреде у земљи чуда са пратећом позадином. Е то би био тајни знак распознавања чланова форума у јавности. Само одређени круг људи зна.
Da , evo im stadion 200m od moje kuce.Ma jos bolje da sam reko navijam za Vucica pa staА и ти Момо шта компликујеш? Кажи да навијаш за "Слогу" и мирна Бачка!