MOMOSARIC
Član
Primjer zvuka obicnog zrna pucanog iz vece daljine , bezveze video , ali od 1:40 pa dalje , moze se par puta cuti zvuk najvjerovatnije 7.62 metar dva iznad glave . Zvuk potkalibarskog je sasvim drugaciji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Komp ne moze ni da pokrene onaj spider soliter a kamoli nesto drugo. Nisam nikad bio ljubitelj toga ni kao mladji jer sam se dosta bavio sportom rekreativno a kamoli sad niti imam vremena niti me to zanimaA ti igras tu igricu
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Što ono kažu dobro je dok ih čuješJest vala. Neznam šta je gore kad zviždi iznad glave ali ti protivavionci zu zlo. Neznaš više šta pada po tebi. Dal geleri, grane, kamenje, al ne prestaje.
Koji ti je nik?Играм све.
Zvuk potkalibarskog je sasvim drugaciji
Pa istrazi , koristili su neki original metak sa umanjenim zrnom u precniku , imalo je specificnu spiralnu putanju sa "zabacivanjem " u letu ?
Момо, као мислиш поткалибарни? Мислим знам поткалибарне "ћускије" код арт-оруђа, знам и за "екселерејтор" муницију коју је ономад направио "Ремингтон", ал' за "сингапурћански" САР 80, који је у 5,56, не знам да има неки поткалибарни метак. И онако је то 5,56 зрнашце малешно (4 грама) - како то додатно да се смањи? Да није у питању било неко зрно са челичним језгром?
Baš je tako ali zato kosa stoji ko ježeve bodlje. Onaj koji pogodi se ne čuje ako je ispaljen pojedinačno da se može identifikovati. U opštoj zbrci čovjek i ne zna šta ga je snašlo. Jednostavno se ugasi. Nestane slike. Tek poslije dolaze svi ostali problemi.Što ono kažu dobro je dok ih čuješ
Ima i cerka komp i sin ali nema sanse da dodjem na red pa moram na mobilnomГеци, љљљ. Имам и на пс4 али ме интернет убија. Повезивао сам и преко мобилног интернета али га прогута. Тако да за сада пс скупља прашину.
'Ебаји га - не знам.Pa istrazi , koristili su neki original metak sa umanjenim zrnom u precniku , imalo je specificnu spiralnu putanju sa "zabacivanjem " u letu ?
Prvih par dana je najgore,kako vreme odmiče tako se čovek navikne.Još ja tek što se skinuo pravac ratište (doduše vojna vežba kako ga predstavljali).Gomila pogubljenih klinaca.Još sam ja bio trupna PVO,al nam zapadalo da radimo stvari za koje nismo spremani.Odeš na položaj koji je kao van ratnih dejstava,a za par sati se ispostavi da si došao mečki na rupu.Niti znaš kako treba da se ponašaš kad krene pucnjava sem da zalegneš,snajpersku vatru do tad niko nije ni pominjao,a prilično je zeznuto kad prozuji iznad glave,a pojma nemaš odakle.Pa na teži način na tudjem primeru vidiš šta je dobar zaklon,a šta nije.Baš je tako ali zato kosa stoji ko ježeve bodlje. Onaj koji pogodi se ne čuje ako je ispaljen pojedinačno da se može identifikovati. U opštoj zbrci čovjek i ne zna šta ga je snašlo. Jednostavno se ugasi. Nestane slike. Tek poslije dolaze svi ostali problemi.